LOIKAN NV/DENYS JAN NV

Contactgegevens LOIKAN NV/DENYS JAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOIKAN NV/DENYS JAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOIKAN NV/DENYS JAN NV

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Engelendalelaan 119,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 28 26 050 36 28 26

Fax (fax): 050 36 28 26 050 36 28 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOIKAN NV/DENYS JAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOIKAN NV/DENYS JAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOIKAN NV/DENYS JAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOIKAN NV/DENYS JAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOIKAN NV/DENYS JAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOIKAN NV/DENYS JAN NV
Products information LOIKAN NV/DENYS JAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01364471435
Ondernemingsnummer: 7121032714
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LOIKAN NV/DENYS JAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV
(Get full report from official database of BE for LOIKAN NV/DENYS JAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV
Addition kinds of activities for LOIKAN NV/DENYS JAN NV

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
01820105. Tomaten, onder dekking gekweekt | Tomatoes, grown under cover
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
30810105. Polyvinyl film en vel | Polyvinyl film and sheet
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
63319909. Arbeidsvergoeding verzekering | Workers' compensation insurance
73420000. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec

Werken bij LOIKAN NV/DENYS JAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOIKAN NV/DENYS JAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van LOIKAN NV/DENYS JAN NV in sociale netwerken
Look for responds of LOIKAN NV/DENYS JAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Laat een reactie achter voor LOIKAN NV/DENYS JAN NV. LOIKAN NV/DENYS JAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOIKAN NV/DENYS JAN NV. Leave a respond for LOIKAN NV/DENYS JAN NV. LOIKAN NV/DENYS JAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOIKAN NV/DENYS JAN NV op de google maps. Adres en contacten LOIKAN NV/DENYS JAN NV
Location of LOIKAN NV/DENYS JAN NV on the google maps. Address and contacts of LOIKAN NV/DENYS JAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LOIKAN NV/DENYS JAN NV LOIKAN NV/DENYS JAN NV: Vanden Bosch P | TER STEENE 4x4 CENTER NV | Bed & Brussels | Newman Labelling Machines Ltd | TCRC

Other related companies as LOIKAN NV/DENYS JAN NV: Vanden Bosch P | TER STEENE 4x4 CENTER NV | Bed & Brussels | Newman Labelling Machines Ltd | TCRC

LOIKAN NV/DENYS JAN NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is LOIKAN NV/DENYS JAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01364471435. Het bedrijf LOIKAN NV/DENYS JAN NV bevindt zich op het adres: Engelendalelaan 119,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LOIKAN NV/DENYS JAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOIKAN NV/DENYS JAN NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOIKAN NV/DENYS JAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOIKAN NV/DENYS JAN NV, openstaande posities, locatie van LOIKAN NV/DENYS JAN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOIKAN NV/DENYS JAN NV is a company, that was registered 1988 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is LOIKAN NV/DENYS JAN NV, company assigned to the tax number BE01364471435. The company LOIKAN NV/DENYS JAN NV is located at the address: Engelendalelaan 119,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LOIKAN NV/DENYS JAN NV were not found.
The main activity of LOIKAN NV/DENYS JAN NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOIKAN NV/DENYS JAN NV is not available. You also can look at reviews of LOIKAN NV/DENYS JAN NV, open positions, location of LOIKAN NV/DENYS JAN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOIKAN NV/DENYS JAN NV, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOIKAN NV/DENYS JAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOIKAN NV/DENYS JAN NV, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOIKAN NV/DENYS JAN NV, employees, financial statistics.