Detaille Entreprises SA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Detaille Entreprises SA
Private companiesPaper and Allied Products • Detaille Entreprises SA

Contactgegevens Detaille Entreprises SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Detaille Entreprises SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Detaille Entreprises SA

Regio (region): Léglise, België

Adres (address): Rue de la Chapelle 25,6860, België

Telefoon (phone): 063 42 21 88 063 42 21 88

Fax (fax): 063 42 30 38 063 42 30 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Detaille Entreprises SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Detaille Entreprises SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Detaille Entreprises SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Detaille Entreprises SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Detaille Entreprises SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Detaille Entreprises SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Detaille Entreprises SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Detaille Entreprises SA
Products information Detaille Entreprises SA

BTW identificatienummer (tax): BE04398345947
Ondernemingsnummer: 5432983398
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Detaille Entreprises SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Detaille Entreprises SA
(Get full report from official database of BE for Detaille Entreprises SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Detaille Entreprises SA
Addition kinds of activities for Detaille Entreprises SA

202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
20529915. Soda crackers | Soda crackers
39910100. bezems | Brooms
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order

Werken bij Detaille Entreprises SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Detaille Entreprises SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Detaille Entreprises SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Detaille Entreprises SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van Detaille Entreprises SA in sociale netwerken
Look for responds of Detaille Entreprises SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Detaille Entreprises SA. Laat een reactie achter voor Detaille Entreprises SA. Detaille Entreprises SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Detaille Entreprises SA. Leave a respond for Detaille Entreprises SA. Detaille Entreprises SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Detaille Entreprises SA op de google maps. Adres en contacten Detaille Entreprises SA
Location of Detaille Entreprises SA on the google maps. Address and contacts of Detaille Entreprises SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Detaille Entreprises SA Detaille Entreprises SA: P.R.C. & Partners NV | René Furterer | All-Key Security BVBA | Azo NV | DESPERT & Co NV

Other related companies as Detaille Entreprises SA: P.R.C. & Partners NV | René Furterer | All-Key Security BVBA | Azo NV | DESPERT & Co NV

Detaille Entreprises SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Léglise, België. De volledige naam van het bedrijf is Detaille Entreprises SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04398345947. Het bedrijf Detaille Entreprises SA bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 25,6860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Detaille Entreprises SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Detaille Entreprises SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Detaille Entreprises SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Detaille Entreprises SA, openstaande posities, locatie van Detaille Entreprises SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Detaille Entreprises SA is a company, that was registered 1990 in Léglise region, Belgium. Full name of company is Detaille Entreprises SA, company assigned to the tax number BE04398345947. The company Detaille Entreprises SA is located at the address: Rue de la Chapelle 25,6860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Detaille Entreprises SA were not found.
The main activity of Detaille Entreprises SA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Detaille Entreprises SA is not available. You also can look at reviews of Detaille Entreprises SA, open positions, location of Detaille Entreprises SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Detaille Entreprises SA, Léglise: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Detaille Entreprises SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Detaille Entreprises SA, Léglise: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Detaille Entreprises SA, employees, financial statistics.