Haachtse Dakwerken BVBA

Contactgegevens Haachtse Dakwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haachtse Dakwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haachtse Dakwerken BVBA

Regio (region): Haacht, België

Adres (address): Werchtersesteenweg 168,3150, België

Telefoon (phone): 016 60 02 70 016 60 02 70

Fax (fax): 016 60 77 38 016 60 77 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haachtse Dakwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haachtse Dakwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haachtse Dakwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haachtse Dakwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haachtse Dakwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haachtse Dakwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haachtse Dakwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haachtse Dakwerken BVBA
Products information Haachtse Dakwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02980285644
Ondernemingsnummer: 6701080322
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Haachtse Dakwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haachtse Dakwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Haachtse Dakwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haachtse Dakwerken BVBA
Addition kinds of activities for Haachtse Dakwerken BVBA

08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
34290200. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
37310108. Zeilschepen, commercieel: bouw en reparatie | Sailing vessels, commercial: building and repairing
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij Haachtse Dakwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haachtse Dakwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haachtse Dakwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haachtse Dakwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van Haachtse Dakwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Haachtse Dakwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haachtse Dakwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Haachtse Dakwerken BVBA. Haachtse Dakwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haachtse Dakwerken BVBA. Leave a respond for Haachtse Dakwerken BVBA. Haachtse Dakwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haachtse Dakwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Haachtse Dakwerken BVBA
Location of Haachtse Dakwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Haachtse Dakwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Haachtse Dakwerken BVBA Haachtse Dakwerken BVBA: Fiscalité A Séquaris SPRL | Lettrage Sjongers | BOSCH JOS | SN BRUSSELS AIRLINES | DUIKSCHOOL PRO DIVING & SURF/BLUE O

Other related companies as Haachtse Dakwerken BVBA: Fiscalité A Séquaris SPRL | Lettrage Sjongers | BOSCH JOS | SN BRUSSELS AIRLINES | DUIKSCHOOL PRO DIVING & SURF/BLUE O

Haachtse Dakwerken BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Haacht, België. De volledige naam van het bedrijf is Haachtse Dakwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02980285644. Het bedrijf Haachtse Dakwerken BVBA bevindt zich op het adres: Werchtersesteenweg 168,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Haachtse Dakwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haachtse Dakwerken BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haachtse Dakwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haachtse Dakwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Haachtse Dakwerken BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Haachtse Dakwerken BVBA is a company, that was registered 2000 in Haacht region, Belgium. Full name of company is Haachtse Dakwerken BVBA, company assigned to the tax number BE02980285644. The company Haachtse Dakwerken BVBA is located at the address: Werchtersesteenweg 168,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Haachtse Dakwerken BVBA were not found.
The main activity of Haachtse Dakwerken BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Haachtse Dakwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Haachtse Dakwerken BVBA, open positions, location of Haachtse Dakwerken BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haachtse Dakwerken BVBA, Haacht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haachtse Dakwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haachtse Dakwerken BVBA, Haacht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haachtse Dakwerken BVBA, employees, financial statistics.