DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS
Private companiesAgricultural Production - Crops • DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS

Contactgegevens DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS

Regio (region): Deinze (Vinkt), België

Adres (address): Kruisbulckstraat 1B,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 19 02 09 386 19 02

Fax (fax): 09 386 19 02 09 386 19 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS
Products information DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS

BTW identificatienummer (tax): BE02220581054
Ondernemingsnummer: 9142791748
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS
(Get full report from official database of BE for DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS
Addition kinds of activities for DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
20330303. Vruchtensappen: geconcentreerd, hot pack | Fruit juices: concentrated, hot pack
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
28190401. Pekel | Brine
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
59939903. Pijpwinkel | Pipe store

Werken bij DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS in sociale netwerken
Look for responds of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. Laat een reactie achter voor DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. Leave a respond for DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS. DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS op de google maps. Adres en contacten DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS
Location of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS on the google maps. Address and contacts of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS: Hayez Imprimeurs SA | Creative Consultteam | MEEUSEN, ROEL | Phidani Software SPRL | ksa

Other related companies as DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS: Hayez Imprimeurs SA | Creative Consultteam | MEEUSEN, ROEL | Phidani Software SPRL | ksa

DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Deinze (Vinkt), België. De volledige naam van het bedrijf is DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02220581054. Het bedrijf DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS bevindt zich op het adres: Kruisbulckstraat 1B,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, openstaande posities, locatie van DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS is a company, that was registered 2001 in Deinze (Vinkt) region, Belgium. Full name of company is DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, company assigned to the tax number BE02220581054. The company DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS is located at the address: Kruisbulckstraat 1B,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS were not found.
The main activity of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS is not available. You also can look at reviews of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, open positions, location of DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, Deinze (Vinkt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, Deinze (Vinkt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAZILO-VAN RENTERGHEM HANS, employees, financial statistics.