Bouwers Dakwerken BVBA

Contactgegevens Bouwers Dakwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwers Dakwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwers Dakwerken BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Everstraat 12,9040, België

Telefoon (phone): 0497 38 55 59; 09 238 47 74 0497 38 55 59; 09 238 47 74

Fax (fax): +32 (82) 772-26-14 +32 (82) 772-26-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwers Dakwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwers Dakwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwers Dakwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwers Dakwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwers Dakwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwers Dakwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwers Dakwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwers Dakwerken BVBA
Products information Bouwers Dakwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06193237304
Ondernemingsnummer: 5381072998
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bouwers Dakwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwers Dakwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwers Dakwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwers Dakwerken BVBA
Addition kinds of activities for Bouwers Dakwerken BVBA

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
922999. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
82999913. Religieuze school | Religious school
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij Bouwers Dakwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwers Dakwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwers Dakwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwers Dakwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

Zoek naar antwoorden van Bouwers Dakwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwers Dakwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwers Dakwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwers Dakwerken BVBA. Bouwers Dakwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwers Dakwerken BVBA. Leave a respond for Bouwers Dakwerken BVBA. Bouwers Dakwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwers Dakwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwers Dakwerken BVBA
Location of Bouwers Dakwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwers Dakwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwers Dakwerken BVBA Bouwers Dakwerken BVBA: Europa SPRL | ALMASY NV | Haute Ecole Charleroi-Europe | Sneeuwwitje N.V. | CREA NV

Other related companies as Bouwers Dakwerken BVBA: Europa SPRL | ALMASY NV | Haute Ecole Charleroi-Europe | Sneeuwwitje N.V. | CREA NV

Bouwers Dakwerken BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwers Dakwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06193237304. Het bedrijf Bouwers Dakwerken BVBA bevindt zich op het adres: Everstraat 12,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bouwers Dakwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwers Dakwerken BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwers Dakwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwers Dakwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwers Dakwerken BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwers Dakwerken BVBA is a company, that was registered 1985 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is Bouwers Dakwerken BVBA, company assigned to the tax number BE06193237304. The company Bouwers Dakwerken BVBA is located at the address: Everstraat 12,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bouwers Dakwerken BVBA were not found.
The main activity of Bouwers Dakwerken BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwers Dakwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwers Dakwerken BVBA, open positions, location of Bouwers Dakwerken BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwers Dakwerken BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwers Dakwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwers Dakwerken BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwers Dakwerken BVBA, employees, financial statistics.