BATHYLO BVBA

Contactgegevens BATHYLO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BATHYLO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BATHYLO BVBA

Regio (region): Stabroek, België

Adres (address): Kleine Molenweg 6,2940, België

Telefoon (phone): 03 568 89 38 03 568 89 38

Fax (fax): 03 568 89 38; 03 569 95 22 03 568 89 38; 03 569 95 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BATHYLO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BATHYLO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BATHYLO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BATHYLO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BATHYLO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BATHYLO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BATHYLO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BATHYLO BVBA
Products information BATHYLO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03425781250
Ondernemingsnummer: 5711761474
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BATHYLO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BATHYLO BVBA
(Get full report from official database of BE for BATHYLO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BATHYLO BVBA
Addition kinds of activities for BATHYLO BVBA

5181. Bier en aal | Beer and ale
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
14110106. Travertijn, afmeting-steengroeven | Travertine, dimension-quarrying
37140203. Assen, motorvoertuig | Axles, motor vehicle
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental
73890303. Demonstratie service | Demonstration service
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government
97219904. Buitenlandse missies | Foreign missions

Werken bij BATHYLO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BATHYLO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BATHYLO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BATHYLO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van BATHYLO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BATHYLO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BATHYLO BVBA. Laat een reactie achter voor BATHYLO BVBA. BATHYLO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BATHYLO BVBA. Leave a respond for BATHYLO BVBA. BATHYLO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BATHYLO BVBA op de google maps. Adres en contacten BATHYLO BVBA
Location of BATHYLO BVBA on the google maps. Address and contacts of BATHYLO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BATHYLO BVBA BATHYLO BVBA: AUTO AFBRAAK VAN HOVE NV | ETS MORMAL ALAIN SPRL | Désinvoltes | CONINCKX JAN-EMPSEN KRISTEL | Frederiek De Wolf

Other related companies as BATHYLO BVBA: AUTO AFBRAAK VAN HOVE NV | ETS MORMAL ALAIN SPRL | Désinvoltes | CONINCKX JAN-EMPSEN KRISTEL | Frederiek De Wolf

BATHYLO BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Stabroek, België. De volledige naam van het bedrijf is BATHYLO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03425781250. Het bedrijf BATHYLO BVBA bevindt zich op het adres: Kleine Molenweg 6,2940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BATHYLO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BATHYLO BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BATHYLO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BATHYLO BVBA, openstaande posities, locatie van BATHYLO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BATHYLO BVBA is a company, that was registered 1995 in Stabroek region, Belgium. Full name of company is BATHYLO BVBA, company assigned to the tax number BE03425781250. The company BATHYLO BVBA is located at the address: Kleine Molenweg 6,2940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BATHYLO BVBA were not found.
The main activity of BATHYLO BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BATHYLO BVBA is not available. You also can look at reviews of BATHYLO BVBA, open positions, location of BATHYLO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BATHYLO BVBA, Stabroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BATHYLO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BATHYLO BVBA, Stabroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BATHYLO BVBA, employees, financial statistics.