Algemene Dakwerken Pyck

Contactgegevens Algemene Dakwerken Pyck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Dakwerken Pyck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Dakwerken Pyck

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Koningin Elisabethlaan 116A,9820, België

Telefoon (phone): 09 232 10 40 09 232 10 40

Fax (fax): 09 232 10 40; 09 231 02 45 09 232 10 40; 09 231 02 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Dakwerken Pyck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Dakwerken Pyck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Dakwerken Pyck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Dakwerken Pyck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Dakwerken Pyck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Dakwerken Pyck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Dakwerken Pyck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Dakwerken Pyck
Products information Algemene Dakwerken Pyck

BTW identificatienummer (tax): BE06041076660
Ondernemingsnummer: 7028472900
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Algemene Dakwerken Pyck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Dakwerken Pyck
(Get full report from official database of BE for Algemene Dakwerken Pyck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Dakwerken Pyck
Addition kinds of activities for Algemene Dakwerken Pyck

799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
29110405. Paraffine | Paraffin wax
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
51910200. Diervoeders | Animal feeds
79910101. Atletische club en gymnasiums, lidmaatschap | Athletic club and gymnasiums, membership
80499904. Pedicure | Chiropodist
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij Algemene Dakwerken Pyck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Dakwerken Pyck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Dakwerken Pyck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Dakwerken Pyck. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van Algemene Dakwerken Pyck in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Dakwerken Pyck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Dakwerken Pyck. Laat een reactie achter voor Algemene Dakwerken Pyck. Algemene Dakwerken Pyck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Dakwerken Pyck. Leave a respond for Algemene Dakwerken Pyck. Algemene Dakwerken Pyck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Dakwerken Pyck op de google maps. Adres en contacten Algemene Dakwerken Pyck
Location of Algemene Dakwerken Pyck on the google maps. Address and contacts of Algemene Dakwerken Pyck

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Dakwerken Pyck Algemene Dakwerken Pyck: Joassin-Davidts SPRL | OUD-ARENBERG BVBA | Herbert NV | Office du Tourisme-Syndicat d'Initiative de Han-sur-Lesse | Indufor N.V.

Other related companies as Algemene Dakwerken Pyck: Joassin-Davidts SPRL | OUD-ARENBERG BVBA | Herbert NV | Office du Tourisme-Syndicat d'Initiative de Han-sur-Lesse | Indufor N.V.

Algemene Dakwerken Pyck is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Dakwerken Pyck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06041076660. Het bedrijf Algemene Dakwerken Pyck bevindt zich op het adres: Koningin Elisabethlaan 116A,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Algemene Dakwerken Pyck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Dakwerken Pyck is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Dakwerken Pyck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Dakwerken Pyck, openstaande posities, locatie van Algemene Dakwerken Pyck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Dakwerken Pyck is a company, that was registered 1992 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is Algemene Dakwerken Pyck, company assigned to the tax number BE06041076660. The company Algemene Dakwerken Pyck is located at the address: Koningin Elisabethlaan 116A,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Algemene Dakwerken Pyck were not found.
The main activity of Algemene Dakwerken Pyck is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Dakwerken Pyck is not available. You also can look at reviews of Algemene Dakwerken Pyck, open positions, location of Algemene Dakwerken Pyck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Dakwerken Pyck, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Dakwerken Pyck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Dakwerken Pyck, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Dakwerken Pyck, employees, financial statistics.