Algemene Dakwerken Nieuwlandt

Contactgegevens Algemene Dakwerken Nieuwlandt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Dakwerken Nieuwlandt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Dakwerken Nieuwlandt

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Molenweg 93,2830, België

Telefoon (phone): 03 886 86 03 03 886 86 03

Fax (fax): 03 886 29 45 03 886 29 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Dakwerken Nieuwlandt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Dakwerken Nieuwlandt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Dakwerken Nieuwlandt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Dakwerken Nieuwlandt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Dakwerken Nieuwlandt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Dakwerken Nieuwlandt
Products information Algemene Dakwerken Nieuwlandt

BTW identificatienummer (tax): BE01536682128
Ondernemingsnummer: 7709625244
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Algemene Dakwerken Nieuwlandt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Dakwerken Nieuwlandt
(Get full report from official database of BE for Algemene Dakwerken Nieuwlandt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Dakwerken Nieuwlandt
Addition kinds of activities for Algemene Dakwerken Nieuwlandt

326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
22110106. percale | Percale
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters

Werken bij Algemene Dakwerken Nieuwlandt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Dakwerken Nieuwlandt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

Zoek naar antwoorden van Algemene Dakwerken Nieuwlandt in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Dakwerken Nieuwlandt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Laat een reactie achter voor Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Algemene Dakwerken Nieuwlandt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Leave a respond for Algemene Dakwerken Nieuwlandt. Algemene Dakwerken Nieuwlandt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Dakwerken Nieuwlandt op de google maps. Adres en contacten Algemene Dakwerken Nieuwlandt
Location of Algemene Dakwerken Nieuwlandt on the google maps. Address and contacts of Algemene Dakwerken Nieuwlandt

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Dakwerken Nieuwlandt Algemene Dakwerken Nieuwlandt: DI-MAK Kindertheater CV | Falko Hotel | November A | Eurogas Belgium NV | Advies Associates

Other related companies as Algemene Dakwerken Nieuwlandt: DI-MAK Kindertheater CV | Falko Hotel | November A | Eurogas Belgium NV | Advies Associates

Algemene Dakwerken Nieuwlandt is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Dakwerken Nieuwlandt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01536682128. Het bedrijf Algemene Dakwerken Nieuwlandt bevindt zich op het adres: Molenweg 93,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Algemene Dakwerken Nieuwlandt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Dakwerken Nieuwlandt is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Dakwerken Nieuwlandt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Dakwerken Nieuwlandt, openstaande posities, locatie van Algemene Dakwerken Nieuwlandt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Dakwerken Nieuwlandt is a company, that was registered 2017 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Algemene Dakwerken Nieuwlandt, company assigned to the tax number BE01536682128. The company Algemene Dakwerken Nieuwlandt is located at the address: Molenweg 93,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Algemene Dakwerken Nieuwlandt were not found.
The main activity of Algemene Dakwerken Nieuwlandt is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Dakwerken Nieuwlandt is not available. You also can look at reviews of Algemene Dakwerken Nieuwlandt, open positions, location of Algemene Dakwerken Nieuwlandt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Dakwerken Nieuwlandt, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Dakwerken Nieuwlandt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Dakwerken Nieuwlandt, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Dakwerken Nieuwlandt, employees, financial statistics.