ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA

Contactgegevens ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA

Regio (region): Westerlo, België

Adres (address): Lossing 3,2260, België

Telefoon (phone): 014 26 00 87 014 26 00 87

Fax (fax): 014 26 00 88 014 26 00 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA
Products information ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03491149902
Ondernemingsnummer: 2892120361
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA
Addition kinds of activities for ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
35669900. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec

Werken bij ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. Laat een reactie achter voor ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. Leave a respond for ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA. ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA
Location of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA: Nashville Automatic SA | Kerylos | Devokon BVBA | Scheldezicht | tkint, tim

Other related companies as ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA: Nashville Automatic SA | Kerylos | Devokon BVBA | Scheldezicht | tkint, tim

ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Westerlo, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03491149902. Het bedrijf ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA bevindt zich op het adres: Lossing 3,2260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 153,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, openstaande posities, locatie van ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA is a company, that was registered 1992 in Westerlo region, Belgium. Full name of company is ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, company assigned to the tax number BE03491149902. The company ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA is located at the address: Lossing 3,2260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 153,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA were not found.
The main activity of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, open positions, location of ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, Westerlo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, Westerlo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG ONDERNEMINGEN HEYLEN BVBA, employees, financial statistics.