ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER
Private companiesMiscellaneous Retail • ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER

Contactgegevens ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 388,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 01 29; 0475 58 77 81 03 326 01 29; 0475 58 77 81

Fax (fax): 03 326 01 29 03 326 01 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER
Products information ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER

BTW identificatienummer (tax): BE05385192871
Ondernemingsnummer: 1815460205
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER
(Get full report from official database of BE for ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER
Addition kinds of activities for ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER

147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
26210605. Wenskaart papier | Greeting card paper
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
62110204. Beleggingsonderneming, algemene makelaardij | Investment firm, general brokerage
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software

Werken bij ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

Zoek naar antwoorden van ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER in sociale netwerken
Look for responds of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. Laat een reactie achter voor ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. Leave a respond for ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER. ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER op de google maps. Adres en contacten ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER
Location of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER on the google maps. Address and contacts of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER: Meca-Service SPRL | Rick's Company Event Visibility | P & L COMPANY | ANDRE | Omrix Biopharmaceuticals sa

Other related companies as ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER: Meca-Service SPRL | Rick's Company Event Visibility | P & L COMPANY | ANDRE | Omrix Biopharmaceuticals sa

ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05385192871. Het bedrijf ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 388,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, openstaande posities, locatie van ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, company assigned to the tax number BE05385192871. The company ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER is located at the address: Bisschoppenhoflaan 388,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER were not found.
The main activity of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER is not available. You also can look at reviews of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, open positions, location of ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER, employees, financial statistics.