ADIDAK BVBA

Contactgegevens ADIDAK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADIDAK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADIDAK BVBA

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Atealaan 33,2270, België

Telefoon (phone): 014 22 28 10 014 22 28 10

Fax (fax): 014 22 27 80 014 22 27 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADIDAK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADIDAK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADIDAK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADIDAK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADIDAK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADIDAK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADIDAK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADIDAK BVBA
Products information ADIDAK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07839538574
Ondernemingsnummer: 6141876220
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ADIDAK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADIDAK BVBA
(Get full report from official database of BE for ADIDAK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADIDAK BVBA
Addition kinds of activities for ADIDAK BVBA

339899. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
866101. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
14819904. Asafzinkende, nonmetallische mineralen | Shaft sinking, nonmetallic minerals
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
35419903. Elektrolytische metalen snijwerktuigen | Electrolytic metal cutting machine tools
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
39140111. Bakken, zilver | Trays, silver
94410100. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs

Werken bij ADIDAK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADIDAK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADIDAK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADIDAK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ADIDAK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ADIDAK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADIDAK BVBA. Laat een reactie achter voor ADIDAK BVBA. ADIDAK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADIDAK BVBA. Leave a respond for ADIDAK BVBA. ADIDAK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADIDAK BVBA op de google maps. Adres en contacten ADIDAK BVBA
Location of ADIDAK BVBA on the google maps. Address and contacts of ADIDAK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADIDAK BVBA ADIDAK BVBA: SERVIMAT SA | Dewaele BVBA | DDS Verpakkingen N.V. | Pattyn B.V.B.A. | Triple S invest nv

Other related companies as ADIDAK BVBA: SERVIMAT SA | Dewaele BVBA | DDS Verpakkingen N.V. | Pattyn B.V.B.A. | Triple S invest nv

ADIDAK BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is ADIDAK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07839538574. Het bedrijf ADIDAK BVBA bevindt zich op het adres: Atealaan 33,2270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ADIDAK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADIDAK BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADIDAK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADIDAK BVBA, openstaande posities, locatie van ADIDAK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADIDAK BVBA is a company, that was registered 2015 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is ADIDAK BVBA, company assigned to the tax number BE07839538574. The company ADIDAK BVBA is located at the address: Atealaan 33,2270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ADIDAK BVBA were not found.
The main activity of ADIDAK BVBA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADIDAK BVBA is not available. You also can look at reviews of ADIDAK BVBA, open positions, location of ADIDAK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADIDAK BVBA, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADIDAK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADIDAK BVBA, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADIDAK BVBA, employees, financial statistics.