De Jonge O & Zn NV

Contactgegevens De Jonge O & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Jonge O & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Jonge O & Zn NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Albrechtlaan 24,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 04 20; 053 77 62 85 053 77 04 20; 053 77 62 85

Fax (fax): 053 78 14 76 053 78 14 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Jonge O & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Jonge O & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Jonge O & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Jonge O & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Jonge O & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Jonge O & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Jonge O & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Jonge O & Zn NV
Products information De Jonge O & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE03033020019
Ondernemingsnummer: 7527252197
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Jonge O & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Jonge O & Zn NV
(Get full report from official database of BE for De Jonge O & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Jonge O & Zn NV
Addition kinds of activities for De Jonge O & Zn NV

207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
238902. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
30691005. Mallets, rubber | Mallets, rubber
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
57190106. enamelware | Enamelware
95310000. Behuisingsprogramma's | Housing programs

Werken bij De Jonge O & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Jonge O & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Jonge O & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Jonge O & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van De Jonge O & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of De Jonge O & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Jonge O & Zn NV. Laat een reactie achter voor De Jonge O & Zn NV. De Jonge O & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Jonge O & Zn NV. Leave a respond for De Jonge O & Zn NV. De Jonge O & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Jonge O & Zn NV op de google maps. Adres en contacten De Jonge O & Zn NV
Location of De Jonge O & Zn NV on the google maps. Address and contacts of De Jonge O & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Jonge O & Zn NV De Jonge O & Zn NV: Vertessen & Zonen BVBA | Mahe SA | VERWAEST HOUTHANDEL NV | Menuiserie Godart SA | Traduct'Art BVBA

Other related companies as De Jonge O & Zn NV: Vertessen & Zonen BVBA | Mahe SA | VERWAEST HOUTHANDEL NV | Menuiserie Godart SA | Traduct'Art BVBA

De Jonge O & Zn NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is De Jonge O & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03033020019. Het bedrijf De Jonge O & Zn NV bevindt zich op het adres: Albrechtlaan 24,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 285,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Jonge O & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Jonge O & Zn NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Jonge O & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Jonge O & Zn NV, openstaande posities, locatie van De Jonge O & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Jonge O & Zn NV is a company, that was registered 2017 in Aalst region, Belgium. Full name of company is De Jonge O & Zn NV, company assigned to the tax number BE03033020019. The company De Jonge O & Zn NV is located at the address: Albrechtlaan 24,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 285,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Jonge O & Zn NV were not found.
The main activity of De Jonge O & Zn NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Jonge O & Zn NV is not available. You also can look at reviews of De Jonge O & Zn NV, open positions, location of De Jonge O & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Jonge O & Zn NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Jonge O & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Jonge O & Zn NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Jonge O & Zn NV, employees, financial statistics.