AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA

Contactgegevens AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA

Regio (region): Oudenburg (Roksem), België

Adres (address): Oude Brugseweg 76B,8460, België

Telefoon (phone): 059 27 58 68 059 27 58 68

Fax (fax): 059 27 58 38 059 27 58 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA
Products information AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06245971679
Ondernemingsnummer: 6207244873
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA
(Get full report from official database of BE for AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA
Addition kinds of activities for AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA

794803. Racehorse zorg | Racehorse care
28650209. styreen | Styrene
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
31110306. Afwerking van leer | Finishing of leather
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
36390103. Vuilnispersen, huishoudelijk | Trash compactors, household

Werken bij AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. Laat een reactie achter voor AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. Leave a respond for AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA. AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA op de google maps. Adres en contacten AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA
Location of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA on the google maps. Address and contacts of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA: Danny Bertels Ballooning BVBA | NEDERBELGA | JGG BVBA | ETABLISSEMENTEN VAN HOUDT BVBA | Hoogenbosch (Belgium) B.V.B.A.

Other related companies as AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA: Danny Bertels Ballooning BVBA | NEDERBELGA | JGG BVBA | ETABLISSEMENTEN VAN HOUDT BVBA | Hoogenbosch (Belgium) B.V.B.A.

AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Oudenburg (Roksem), België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06245971679. Het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA bevindt zich op het adres: Oude Brugseweg 76B,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, openstaande posities, locatie van AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA is a company, that was registered 2002 in Oudenburg (Roksem) region, Belgium. Full name of company is AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, company assigned to the tax number BE06245971679. The company AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA is located at the address: Oude Brugseweg 76B,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA were not found.
The main activity of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA is not available. You also can look at reviews of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, open positions, location of AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, Oudenburg (Roksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, Oudenburg (Roksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMERSBEDRIJF VANTHOMME STEVE BVBA, employees, financial statistics.