AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA

Contactgegevens AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA

Regio (region): Izegem (Kachtem), België

Adres (address): Hondsmertjesstraat 7,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 04 09; 0477 67 35 19 051 31 04 09; 0477 67 35 19

Fax (fax): 051 31 47 57 051 31 47 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA
Products information AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04870483398
Ondernemingsnummer: 7907928466
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA
(Get full report from official database of BE for AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA
Addition kinds of activities for AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
36480103. Decoratieve verlichtingsinrichtingen | Decorative area lighting fixtures
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
73710301. Ontwikkeling van computer software | Computer software development
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive
82999914. Zelfverdediging en atletische instructie | Self-defense and athletic instruction

Werken bij AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Poetshulp Vosselaar (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

Zoek naar antwoorden van AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. Laat een reactie achter voor AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. Leave a respond for AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA. AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA op de google maps. Adres en contacten AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA
Location of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA on the google maps. Address and contacts of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA: De Wilde M | Du Bois J J | Elektro Service De Groene Hond BVBA | Safarian SA | Luxilon N.V.

Other related companies as AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA: De Wilde M | Du Bois J J | Elektro Service De Groene Hond BVBA | Safarian SA | Luxilon N.V.

AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Izegem (Kachtem), België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870483398. Het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA bevindt zich op het adres: Hondsmertjesstraat 7,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, openstaande posities, locatie van AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA is a company, that was registered 2011 in Izegem (Kachtem) region, Belgium. Full name of company is AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, company assigned to the tax number BE04870483398. The company AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA is located at the address: Hondsmertjesstraat 7,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA were not found.
The main activity of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA is not available. You also can look at reviews of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, open positions, location of AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, Izegem (Kachtem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, Izegem (Kachtem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA, employees, financial statistics.