A.D.K. (Bosschaerts Rik)

Particuliere bedrijvencommunicatie • A.D.K. (Bosschaerts Rik)
Private companiesCommunications • A.D.K. (Bosschaerts Rik)

Contactgegevens A.D.K. (Bosschaerts Rik): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.K. (Bosschaerts Rik): address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.K. (Bosschaerts Rik)

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): Astriddreef 1,2900, België

Telefoon (phone): 0475 38 47 71 0475 38 47 71

Fax (fax): +32 (2) 665-15-89 +32 (2) 665-15-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.K. (Bosschaerts Rik): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.K. (Bosschaerts Rik)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.K. (Bosschaerts Rik)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.K. (Bosschaerts Rik), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.K. (Bosschaerts Rik). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.K. (Bosschaerts Rik), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.K. (Bosschaerts Rik). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.K. (Bosschaerts Rik)
Products information A.D.K. (Bosschaerts Rik)

BTW identificatienummer (tax): BE03028350830
Ondernemingsnummer: 5157226562
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.D.K. (Bosschaerts Rik) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.K. (Bosschaerts Rik)
(Get full report from official database of BE for A.D.K. (Bosschaerts Rik))

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.K. (Bosschaerts Rik)
Addition kinds of activities for A.D.K. (Bosschaerts Rik)

206603. Chocola | Chocolate
473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
22580303. Netting, breien | Netting, knit
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
50320500. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products

Werken bij A.D.K. (Bosschaerts Rik): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.K. (Bosschaerts Rik): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.K. (Bosschaerts Rik). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.K. (Bosschaerts Rik). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Bocholt/Bree (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zoeken wij huishoudhulpen voor onmiddellijke tewerkstelling in de regio Bocholt/Bree om enkele gezinnen met een grote hoeveelheid uren op te nemen. Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

Zoek naar antwoorden van A.D.K. (Bosschaerts Rik) in sociale netwerken
Look for responds of A.D.K. (Bosschaerts Rik) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.K. (Bosschaerts Rik). Laat een reactie achter voor A.D.K. (Bosschaerts Rik). A.D.K. (Bosschaerts Rik) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.K. (Bosschaerts Rik). Leave a respond for A.D.K. (Bosschaerts Rik). A.D.K. (Bosschaerts Rik) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.K. (Bosschaerts Rik) op de google maps. Adres en contacten A.D.K. (Bosschaerts Rik)
Location of A.D.K. (Bosschaerts Rik) on the google maps. Address and contacts of A.D.K. (Bosschaerts Rik)

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.K. (Bosschaerts Rik) A.D.K. (Bosschaerts Rik): Boudolf Laurent | PARTI SOCIALISTE (FEDERATION LIEGEOISE) | Lapere | Vanvooren NV | Distriplex

Other related companies as A.D.K. (Bosschaerts Rik): Boudolf Laurent | PARTI SOCIALISTE (FEDERATION LIEGEOISE) | Lapere | Vanvooren NV | Distriplex

A.D.K. (Bosschaerts Rik) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.K. (Bosschaerts Rik), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03028350830. Het bedrijf A.D.K. (Bosschaerts Rik) bevindt zich op het adres: Astriddreef 1,2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 385,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.D.K. (Bosschaerts Rik) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.K. (Bosschaerts Rik) is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.K. (Bosschaerts Rik) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.K. (Bosschaerts Rik), openstaande posities, locatie van A.D.K. (Bosschaerts Rik) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.K. (Bosschaerts Rik) is a company, that was registered 1990 in Schoten region, Belgium. Full name of company is A.D.K. (Bosschaerts Rik), company assigned to the tax number BE03028350830. The company A.D.K. (Bosschaerts Rik) is located at the address: Astriddreef 1,2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 385,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.D.K. (Bosschaerts Rik) were not found.
The main activity of A.D.K. (Bosschaerts Rik) is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.K. (Bosschaerts Rik) is not available. You also can look at reviews of A.D.K. (Bosschaerts Rik), open positions, location of A.D.K. (Bosschaerts Rik) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.K. (Bosschaerts Rik), Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.K. (Bosschaerts Rik), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.K. (Bosschaerts Rik), Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.K. (Bosschaerts Rik), employees, financial statistics.