TAM-TAM NV

Contactgegevens TAM-TAM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAM-TAM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAM-TAM NV

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Natiënlaan 53,8300, België

Telefoon (phone): 050 61 41 21 050 61 41 21

Fax (fax): 050 60 23 49 050 60 23 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAM-TAM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAM-TAM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAM-TAM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAM-TAM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAM-TAM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAM-TAM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAM-TAM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAM-TAM NV
Products information TAM-TAM NV

BTW identificatienummer (tax): BE07325103759
Ondernemingsnummer: 1785522460
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TAM-TAM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAM-TAM NV
(Get full report from official database of BE for TAM-TAM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAM-TAM NV
Addition kinds of activities for TAM-TAM NV

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
30520401. V-riemen, plastic | V-belts, plastic
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
36610105. modems | Modems
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians
72419901. Kapperskool | Barber college
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij TAM-TAM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAM-TAM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAM-TAM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAM-TAM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van TAM-TAM NV in sociale netwerken
Look for responds of TAM-TAM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAM-TAM NV. Laat een reactie achter voor TAM-TAM NV. TAM-TAM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAM-TAM NV. Leave a respond for TAM-TAM NV. TAM-TAM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAM-TAM NV op de google maps. Adres en contacten TAM-TAM NV
Location of TAM-TAM NV on the google maps. Address and contacts of TAM-TAM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TAM-TAM NV TAM-TAM NV: Promurba NV | Derber SPRL | IBW N.V. | STAGE SYSTEM VERHUUR | Systemat Training

Other related companies as TAM-TAM NV: Promurba NV | Derber SPRL | IBW N.V. | STAGE SYSTEM VERHUUR | Systemat Training

TAM-TAM NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is TAM-TAM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07325103759. Het bedrijf TAM-TAM NV bevindt zich op het adres: Natiënlaan 53,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TAM-TAM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAM-TAM NV is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAM-TAM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAM-TAM NV, openstaande posities, locatie van TAM-TAM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAM-TAM NV is a company, that was registered 1995 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is TAM-TAM NV, company assigned to the tax number BE07325103759. The company TAM-TAM NV is located at the address: Natiënlaan 53,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TAM-TAM NV were not found.
The main activity of TAM-TAM NV is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAM-TAM NV is not available. You also can look at reviews of TAM-TAM NV, open positions, location of TAM-TAM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAM-TAM NV, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAM-TAM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAM-TAM NV, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAM-TAM NV, employees, financial statistics.