SA LA LIBRE BELGIQUE SA

Contactgegevens SA LA LIBRE BELGIQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SA LA LIBRE BELGIQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SA LA LIBRE BELGIQUE SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Emile Jacqmainlaan 127,1000, België

Telefoon (phone): +32 (9) 177-42-46 +32 (9) 177-42-46

Fax (fax): 02 211 28 32 02 211 28 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SA LA LIBRE BELGIQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SA LA LIBRE BELGIQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SA LA LIBRE BELGIQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SA LA LIBRE BELGIQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SA LA LIBRE BELGIQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SA LA LIBRE BELGIQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SA LA LIBRE BELGIQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SA LA LIBRE BELGIQUE SA
Products information SA LA LIBRE BELGIQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06985076904
Ondernemingsnummer: 4427185058
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SA LA LIBRE BELGIQUE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SA LA LIBRE BELGIQUE SA
(Get full report from official database of BE for SA LA LIBRE BELGIQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SA LA LIBRE BELGIQUE SA
Addition kinds of activities for SA LA LIBRE BELGIQUE SA

017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
701103. hotels | Hotels
10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
22210605. Bekledingstof, synthetische vezel en zijde | Upholstery fabrics, manmade fiber and silk
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
58130106. Wijnbar | Wine bar

Werken bij SA LA LIBRE BELGIQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SA LA LIBRE BELGIQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SA LA LIBRE BELGIQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SA LA LIBRE BELGIQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van SA LA LIBRE BELGIQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of SA LA LIBRE BELGIQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SA LA LIBRE BELGIQUE SA. Laat een reactie achter voor SA LA LIBRE BELGIQUE SA. SA LA LIBRE BELGIQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SA LA LIBRE BELGIQUE SA. Leave a respond for SA LA LIBRE BELGIQUE SA. SA LA LIBRE BELGIQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SA LA LIBRE BELGIQUE SA op de google maps. Adres en contacten SA LA LIBRE BELGIQUE SA
Location of SA LA LIBRE BELGIQUE SA on the google maps. Address and contacts of SA LA LIBRE BELGIQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SA LA LIBRE BELGIQUE SA SA LA LIBRE BELGIQUE SA: De Langhe | Landuyt J BVBA | Centre de Médecine Esthétique | Phil's Confection SPRL | Russki-De Bruyn V

Other related companies as SA LA LIBRE BELGIQUE SA: De Langhe | Landuyt J BVBA | Centre de Médecine Esthétique | Phil's Confection SPRL | Russki-De Bruyn V

SA LA LIBRE BELGIQUE SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is SA LA LIBRE BELGIQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06985076904. Het bedrijf SA LA LIBRE BELGIQUE SA bevindt zich op het adres: Emile Jacqmainlaan 127,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SA LA LIBRE BELGIQUE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SA LA LIBRE BELGIQUE SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SA LA LIBRE BELGIQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SA LA LIBRE BELGIQUE SA, openstaande posities, locatie van SA LA LIBRE BELGIQUE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SA LA LIBRE BELGIQUE SA is a company, that was registered 2000 in Brussel region, Belgium. Full name of company is SA LA LIBRE BELGIQUE SA, company assigned to the tax number BE06985076904. The company SA LA LIBRE BELGIQUE SA is located at the address: Emile Jacqmainlaan 127,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SA LA LIBRE BELGIQUE SA were not found.
The main activity of SA LA LIBRE BELGIQUE SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SA LA LIBRE BELGIQUE SA is not available. You also can look at reviews of SA LA LIBRE BELGIQUE SA, open positions, location of SA LA LIBRE BELGIQUE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SA LA LIBRE BELGIQUE SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SA LA LIBRE BELGIQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SA LA LIBRE BELGIQUE SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SA LA LIBRE BELGIQUE SA, employees, financial statistics.