COURRIER DE LA BOURSE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • COURRIER DE LA BOURSE
Private companiesSocial Services • COURRIER DE LA BOURSE

Contactgegevens COURRIER DE LA BOURSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURRIER DE LA BOURSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURRIER DE LA BOURSE

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Birminghamstraat 131,1070, België

Telefoon (phone): 02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22 02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22

Fax (fax): 02 526 55 26; 02 526 56 60 02 526 55 26; 02 526 56 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURRIER DE LA BOURSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURRIER DE LA BOURSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURRIER DE LA BOURSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURRIER DE LA BOURSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURRIER DE LA BOURSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURRIER DE LA BOURSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURRIER DE LA BOURSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURRIER DE LA BOURSE
Products information COURRIER DE LA BOURSE

BTW identificatienummer (tax): BE05397552490
Ondernemingsnummer: 8618469238
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COURRIER DE LA BOURSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURRIER DE LA BOURSE
(Get full report from official database of BE for COURRIER DE LA BOURSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURRIER DE LA BOURSE
Addition kinds of activities for COURRIER DE LA BOURSE

8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
22110300. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
24990602. Tuinstokken, hout | Yard sticks, wood
28340800. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies

Werken bij COURRIER DE LA BOURSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURRIER DE LA BOURSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURRIER DE LA BOURSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURRIER DE LA BOURSE. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van COURRIER DE LA BOURSE in sociale netwerken
Look for responds of COURRIER DE LA BOURSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURRIER DE LA BOURSE. Laat een reactie achter voor COURRIER DE LA BOURSE. COURRIER DE LA BOURSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURRIER DE LA BOURSE. Leave a respond for COURRIER DE LA BOURSE. COURRIER DE LA BOURSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURRIER DE LA BOURSE op de google maps. Adres en contacten COURRIER DE LA BOURSE
Location of COURRIER DE LA BOURSE on the google maps. Address and contacts of COURRIER DE LA BOURSE

Andere gerelateerde bedrijven als come COURRIER DE LA BOURSE COURRIER DE LA BOURSE: HAUSMAN | Lamarr Brothers LLP CV | Santens | Kebro NV | INDIVIDUAL

Other related companies as COURRIER DE LA BOURSE: HAUSMAN | Lamarr Brothers LLP CV | Santens | Kebro NV | INDIVIDUAL

COURRIER DE LA BOURSE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is COURRIER DE LA BOURSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05397552490. Het bedrijf COURRIER DE LA BOURSE bevindt zich op het adres: Birminghamstraat 131,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COURRIER DE LA BOURSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COURRIER DE LA BOURSE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURRIER DE LA BOURSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURRIER DE LA BOURSE, openstaande posities, locatie van COURRIER DE LA BOURSE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COURRIER DE LA BOURSE is a company, that was registered 2011 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is COURRIER DE LA BOURSE, company assigned to the tax number BE05397552490. The company COURRIER DE LA BOURSE is located at the address: Birminghamstraat 131,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COURRIER DE LA BOURSE were not found.
The main activity of COURRIER DE LA BOURSE is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COURRIER DE LA BOURSE is not available. You also can look at reviews of COURRIER DE LA BOURSE, open positions, location of COURRIER DE LA BOURSE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURRIER DE LA BOURSE, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURRIER DE LA BOURSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURRIER DE LA BOURSE, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURRIER DE LA BOURSE, employees, financial statistics.