Eglise Protestante Unie de Belgique

Contactgegevens Eglise Protestante Unie de Belgique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eglise Protestante Unie de Belgique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eglise Protestante Unie de Belgique

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Marsveldstraat 5,1050, België

Telefoon (phone): 02 511 44 71 02 511 44 71

Fax (fax): 02 511 28 90 02 511 28 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eglise Protestante Unie de Belgique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eglise Protestante Unie de Belgique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eglise Protestante Unie de Belgique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eglise Protestante Unie de Belgique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eglise Protestante Unie de Belgique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eglise Protestante Unie de Belgique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eglise Protestante Unie de Belgique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eglise Protestante Unie de Belgique
Products information Eglise Protestante Unie de Belgique

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eglise Protestante Unie de Belgique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eglise Protestante Unie de Belgique
(Get full report from official database of BE for Eglise Protestante Unie de Belgique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eglise Protestante Unie de Belgique
Addition kinds of activities for Eglise Protestante Unie de Belgique

286903. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
39991001. Gokautomaten | Slot machines

Werken bij Eglise Protestante Unie de Belgique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eglise Protestante Unie de Belgique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eglise Protestante Unie de Belgique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eglise Protestante Unie de Belgique. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Administratief Bediende (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

Zoek naar antwoorden van Eglise Protestante Unie de Belgique in sociale netwerken
Look for responds of Eglise Protestante Unie de Belgique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eglise Protestante Unie de Belgique. Laat een reactie achter voor Eglise Protestante Unie de Belgique. Eglise Protestante Unie de Belgique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eglise Protestante Unie de Belgique. Leave a respond for Eglise Protestante Unie de Belgique. Eglise Protestante Unie de Belgique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eglise Protestante Unie de Belgique op de google maps. Adres en contacten Eglise Protestante Unie de Belgique
Location of Eglise Protestante Unie de Belgique on the google maps. Address and contacts of Eglise Protestante Unie de Belgique

Andere gerelateerde bedrijven als come Eglise Protestante Unie de Belgique Eglise Protestante Unie de Belgique: Dewulf Sabien | OPTIEK STIJN VAN MOLLE BVBA | ORTHOTECH VAN MEURS BVBA | Euronet SPRL | Meirlaen W

Other related companies as Eglise Protestante Unie de Belgique: Dewulf Sabien | OPTIEK STIJN VAN MOLLE BVBA | ORTHOTECH VAN MEURS BVBA | Euronet SPRL | Meirlaen W

Eglise Protestante Unie de Belgique is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Eglise Protestante Unie de Belgique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf Eglise Protestante Unie de Belgique bevindt zich op het adres: Marsveldstraat 5,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eglise Protestante Unie de Belgique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eglise Protestante Unie de Belgique is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eglise Protestante Unie de Belgique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eglise Protestante Unie de Belgique, openstaande posities, locatie van Eglise Protestante Unie de Belgique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eglise Protestante Unie de Belgique is a company, that was registered 2012 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Eglise Protestante Unie de Belgique, company assigned to the tax number BE05923797607. The company Eglise Protestante Unie de Belgique is located at the address: Marsveldstraat 5,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eglise Protestante Unie de Belgique were not found.
The main activity of Eglise Protestante Unie de Belgique is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eglise Protestante Unie de Belgique is not available. You also can look at reviews of Eglise Protestante Unie de Belgique, open positions, location of Eglise Protestante Unie de Belgique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eglise Protestante Unie de Belgique, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eglise Protestante Unie de Belgique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eglise Protestante Unie de Belgique, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eglise Protestante Unie de Belgique, employees, financial statistics.