Bauwens Dirk NV

Contactgegevens Bauwens Dirk NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bauwens Dirk NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bauwens Dirk NV

Regio (region): Evergem (Ertvelde), België

Adres (address): Schildekenstraat 20,9940, België

Telefoon (phone): 09 357 34 80 09 357 34 80

Fax (fax): 09 357 33 29 09 357 33 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bauwens Dirk NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bauwens Dirk NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bauwens Dirk NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bauwens Dirk NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bauwens Dirk NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bauwens Dirk NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bauwens Dirk NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bauwens Dirk NV
Products information Bauwens Dirk NV

BTW identificatienummer (tax): BE05975158691
Ondernemingsnummer: 3745758056
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bauwens Dirk NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bauwens Dirk NV
(Get full report from official database of BE for Bauwens Dirk NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bauwens Dirk NV
Addition kinds of activities for Bauwens Dirk NV

5699. Diverse kleding en accessoires | Miscellaneous apparel and accessories
972100. Internationale zaken | International affairs
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
27410602. Technische handleidingen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical manuals: publishing only, not printed on site
30110303. Uitputtende, continue lengtes: rubber, met metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, with metal core
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
38279920. Reflectoren, zoeklicht | Reflectors, searchlight
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled

Werken bij Bauwens Dirk NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bauwens Dirk NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bauwens Dirk NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bauwens Dirk NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van Bauwens Dirk NV in sociale netwerken
Look for responds of Bauwens Dirk NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bauwens Dirk NV. Laat een reactie achter voor Bauwens Dirk NV. Bauwens Dirk NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bauwens Dirk NV. Leave a respond for Bauwens Dirk NV. Bauwens Dirk NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bauwens Dirk NV op de google maps. Adres en contacten Bauwens Dirk NV
Location of Bauwens Dirk NV on the google maps. Address and contacts of Bauwens Dirk NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bauwens Dirk NV Bauwens Dirk NV: Medishop | ABIPLAST | Centre Scolaire St Joseph & St Hubert | Dierckx | PW AND CO SPRL

Other related companies as Bauwens Dirk NV: Medishop | ABIPLAST | Centre Scolaire St Joseph & St Hubert | Dierckx | PW AND CO SPRL

Bauwens Dirk NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Evergem (Ertvelde), België. De volledige naam van het bedrijf is Bauwens Dirk NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05975158691. Het bedrijf Bauwens Dirk NV bevindt zich op het adres: Schildekenstraat 20,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bauwens Dirk NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bauwens Dirk NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bauwens Dirk NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bauwens Dirk NV, openstaande posities, locatie van Bauwens Dirk NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bauwens Dirk NV is a company, that was registered 1997 in Evergem (Ertvelde) region, Belgium. Full name of company is Bauwens Dirk NV, company assigned to the tax number BE05975158691. The company Bauwens Dirk NV is located at the address: Schildekenstraat 20,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bauwens Dirk NV were not found.
The main activity of Bauwens Dirk NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bauwens Dirk NV is not available. You also can look at reviews of Bauwens Dirk NV, open positions, location of Bauwens Dirk NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bauwens Dirk NV, Evergem (Ertvelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bauwens Dirk NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bauwens Dirk NV, Evergem (Ertvelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bauwens Dirk NV, employees, financial statistics.