Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW

Contactgegevens Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Emile Bockstaellaan 107,1020, België

Telefoon (phone): 02 428 09 08; 02 428 53 77; 02 420 56 56 02 428 09 08; 02 428 53 77; 02 420 56 56

Fax (fax): 02 420 40 87 02 420 40 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW
Products information Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04318695068
Ondernemingsnummer: 2591369628
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW
(Get full report from official database of BE for Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW
Addition kinds of activities for Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW

20150804. Turkije, verwerkt: vers | Turkey, processed: fresh
26310408. Matrix bord | Matrix board
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
34620500. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical
52610204. Zode | Sod
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design

Werken bij Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Monteur CV sanitair en ventilatie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in dienst voor montage en plaatsingen op de werf voor onmiddellijke indiensttreding

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

Zoek naar antwoorden van Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW in sociale netwerken
Look for responds of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Laat een reactie achter voor Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Leave a respond for Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW. Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW op de google maps. Adres en contacten Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW
Location of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW on the google maps. Address and contacts of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW: Maintenance & Multiservices De Meester SA | Bruyère F. & D. | Van Dille Cartonnage N.V. | VBC Invest bvba | Yvelinck N.V

Other related companies as Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW: Maintenance & Multiservices De Meester SA | Bruyère F. & D. | Van Dille Cartonnage N.V. | VBC Invest bvba | Yvelinck N.V

Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04318695068. Het bedrijf Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW bevindt zich op het adres: Emile Bockstaellaan 107,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, openstaande posities, locatie van Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW is a company, that was registered 2017 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, company assigned to the tax number BE04318695068. The company Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW is located at the address: Emile Bockstaellaan 107,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW were not found.
The main activity of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW is not available. You also can look at reviews of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, open positions, location of Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gemeenschapscentrum Nekkersdal VZW, employees, financial statistics.