Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie

Contactgegevens Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie

Regio (region): Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode), België

Adres (address): Kerkstraat 24,1880, België

Telefoon (phone): 015 71 02 53 015 71 02 53

Fax (fax): 015 71 45 43 015 71 45 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie
Products information Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie

BTW identificatienummer (tax): BE01308441162
Ondernemingsnummer: 5680725097
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie
(Get full report from official database of BE for Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie
Addition kinds of activities for Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie

6553. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
26210702. Omslagpapier | Cover paper
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec

Werken bij Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie in sociale netwerken
Look for responds of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Laat een reactie achter voor Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Leave a respond for Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie. Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie op de google maps. Adres en contacten Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie
Location of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie on the google maps. Address and contacts of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie

Andere gerelateerde bedrijven als come Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie: KASTEEL DE ROZERIE | Isocom Transport NV | Deguelde-Pagnoulle (Bureau) | Wijhuis Ingenieursbureau B.V.B.A. | EJO

Other related companies as Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie: KASTEEL DE ROZERIE | Isocom Transport NV | Deguelde-Pagnoulle (Bureau) | Wijhuis Ingenieursbureau B.V.B.A. | EJO

Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode), België. De volledige naam van het bedrijf is Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308441162. Het bedrijf Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie bevindt zich op het adres: Kerkstraat 24,1880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, openstaande posities, locatie van Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie is a company, that was registered 2011 in Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode) region, Belgium. Full name of company is Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, company assigned to the tax number BE01308441162. The company Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie is located at the address: Kerkstraat 24,1880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie were not found.
The main activity of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie is not available. You also can look at reviews of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, open positions, location of Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, Kapelle-op-den-Bos (Nieuwenrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gemeenschapscentrum De Oude Pastorie, employees, financial statistics.