Dombard & Co

Contactgegevens Dombard & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dombard & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dombard & Co

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Kapucijnendreef 22,3090, België

Telefoon (phone): 02 657 05 85 02 657 05 85

Fax (fax): 02 657 08 78 02 657 08 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dombard & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dombard & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dombard & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dombard & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dombard & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dombard & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dombard & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dombard & Co
Products information Dombard & Co

BTW identificatienummer (tax): BE09602569580
Ondernemingsnummer: 3153320312
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dombard & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dombard & Co
(Get full report from official database of BE for Dombard & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dombard & Co
Addition kinds of activities for Dombard & Co

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
96119904. Algemeen economisch statistisch agentschap, overheid | General economic statistics agency, government

Werken bij Dombard & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dombard & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dombard & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dombard & Co. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Operator Dagploeg (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

 • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP JETTE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

  Type: Dienstenchequebaan

  Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

 • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ERTECH

  Type: Vaste Job

  Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

 • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DE BOEIE

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

 • Coaching (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

 • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: LOGOPRAXIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

 • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

Zoek naar antwoorden van Dombard & Co in sociale netwerken
Look for responds of Dombard & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dombard & Co. Laat een reactie achter voor Dombard & Co. Dombard & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dombard & Co. Leave a respond for Dombard & Co. Dombard & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dombard & Co op de google maps. Adres en contacten Dombard & Co
Location of Dombard & Co on the google maps. Address and contacts of Dombard & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Dombard & Co Dombard & Co: European Bizness Cars SA | De Relaxwinkel | Deforche Export | Dirk Bulinckx | PIC Plastics NV

Other related companies as Dombard & Co: European Bizness Cars SA | De Relaxwinkel | Deforche Export | Dirk Bulinckx | PIC Plastics NV

Dombard & Co is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is Dombard & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09602569580. Het bedrijf Dombard & Co bevindt zich op het adres: Kapucijnendreef 22,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dombard & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dombard & Co is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dombard & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dombard & Co, openstaande posities, locatie van Dombard & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dombard & Co is a company, that was registered 1993 in Overijse region, Belgium. Full name of company is Dombard & Co, company assigned to the tax number BE09602569580. The company Dombard & Co is located at the address: Kapucijnendreef 22,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dombard & Co were not found.
The main activity of Dombard & Co is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dombard & Co is not available. You also can look at reviews of Dombard & Co, open positions, location of Dombard & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dombard & Co, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dombard & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dombard & Co, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dombard & Co, employees, financial statistics.