Jan Jacobs Copywriter BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Jan Jacobs Copywriter BVBA

Contactgegevens Jan Jacobs Copywriter BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jan Jacobs Copywriter BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jan Jacobs Copywriter BVBA

Regio (region): Waarschoot, België

Adres (address): Molenstraat 8,9950, België

Telefoon (phone): 09 378 19 13 09 378 19 13

Fax (fax): 09 378 39 37 09 378 39 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jan Jacobs Copywriter BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jan Jacobs Copywriter BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jan Jacobs Copywriter BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jan Jacobs Copywriter BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jan Jacobs Copywriter BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jan Jacobs Copywriter BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jan Jacobs Copywriter BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jan Jacobs Copywriter BVBA
Products information Jan Jacobs Copywriter BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09207885742
Ondernemingsnummer: 6110565185
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jan Jacobs Copywriter BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jan Jacobs Copywriter BVBA
(Get full report from official database of BE for Jan Jacobs Copywriter BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jan Jacobs Copywriter BVBA
Addition kinds of activities for Jan Jacobs Copywriter BVBA

353100. Bouwmachines | Construction machinery
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
23850000. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
38429908. Fractuurapparatuur, chirurgisch | Fracture appliances, surgical
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij Jan Jacobs Copywriter BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jan Jacobs Copywriter BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jan Jacobs Copywriter BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jan Jacobs Copywriter BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

Zoek naar antwoorden van Jan Jacobs Copywriter BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jan Jacobs Copywriter BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jan Jacobs Copywriter BVBA. Laat een reactie achter voor Jan Jacobs Copywriter BVBA. Jan Jacobs Copywriter BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jan Jacobs Copywriter BVBA. Leave a respond for Jan Jacobs Copywriter BVBA. Jan Jacobs Copywriter BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jan Jacobs Copywriter BVBA op de google maps. Adres en contacten Jan Jacobs Copywriter BVBA
Location of Jan Jacobs Copywriter BVBA on the google maps. Address and contacts of Jan Jacobs Copywriter BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jan Jacobs Copywriter BVBA Jan Jacobs Copywriter BVBA: Eurobands | FotograFie Vandevin | Devalin NV | Bevro NV | IT department BBTK

Other related companies as Jan Jacobs Copywriter BVBA: Eurobands | FotograFie Vandevin | Devalin NV | Bevro NV | IT department BBTK

Jan Jacobs Copywriter BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Waarschoot, België. De volledige naam van het bedrijf is Jan Jacobs Copywriter BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09207885742. Het bedrijf Jan Jacobs Copywriter BVBA bevindt zich op het adres: Molenstraat 8,9950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 304,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jan Jacobs Copywriter BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jan Jacobs Copywriter BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jan Jacobs Copywriter BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jan Jacobs Copywriter BVBA, openstaande posities, locatie van Jan Jacobs Copywriter BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jan Jacobs Copywriter BVBA is a company, that was registered 2018 in Waarschoot region, Belgium. Full name of company is Jan Jacobs Copywriter BVBA, company assigned to the tax number BE09207885742. The company Jan Jacobs Copywriter BVBA is located at the address: Molenstraat 8,9950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 304,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jan Jacobs Copywriter BVBA were not found.
The main activity of Jan Jacobs Copywriter BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jan Jacobs Copywriter BVBA is not available. You also can look at reviews of Jan Jacobs Copywriter BVBA, open positions, location of Jan Jacobs Copywriter BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jan Jacobs Copywriter BVBA, Waarschoot: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jan Jacobs Copywriter BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jan Jacobs Copywriter BVBA, Waarschoot: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jan Jacobs Copywriter BVBA, employees, financial statistics.