LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW
Private companiesInsurance Carriers • LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW

Contactgegevens LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Rijnkaai 37,2000, België

Telefoon (phone): 03 212 16 40 03 212 16 40

Fax (fax): 03 212 16 49 03 212 16 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW
Products information LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05794982910
Ondernemingsnummer: 9173004150
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW
(Get full report from official database of BE for LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW
Addition kinds of activities for LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW

911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated

Werken bij LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW in sociale netwerken
Look for responds of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. Laat een reactie achter voor LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. Leave a respond for LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW. LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW op de google maps. Adres en contacten LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW
Location of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW on the google maps. Address and contacts of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW: Porto-Carrero J | Rotrafic | Bureau Geotechniek Engineering | DECCA-DE CLERCQ GEBR NV | VAN CLEEMPUT YVES

Other related companies as LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW: Porto-Carrero J | Rotrafic | Bureau Geotechniek Engineering | DECCA-DE CLERCQ GEBR NV | VAN CLEEMPUT YVES

LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05794982910. Het bedrijf LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW bevindt zich op het adres: Rijnkaai 37,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, openstaande posities, locatie van LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, company assigned to the tax number BE05794982910. The company LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW is located at the address: Rijnkaai 37,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW were not found.
The main activity of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW is not available. You also can look at reviews of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, open positions, location of LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LLOYD'S REGISTER SHIPPING VZW, employees, financial statistics.