BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA

Contactgegevens BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Van Dammedreef 52,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 04 78 03 666 04 78

Fax (fax): 03 666 04 75 03 666 04 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA
Products information BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01172210693
Ondernemingsnummer: 4296447753
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA

171101. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
45819900. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment

Werken bij BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. Leave a respond for BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA. BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA
Location of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA: Waeterloos Geert | Thomas Ross Fine Art BVBA | Chamade Hotel | HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Wodan

Other related companies as BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA: Waeterloos Geert | Thomas Ross Fine Art BVBA | Chamade Hotel | HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Wodan

BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01172210693. Het bedrijf BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Van Dammedreef 52,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 618,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA is a company, that was registered 1992 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE01172210693. The company BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA is located at the address: Van Dammedreef 52,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 618,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, open positions, location of BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALTIC CONTROL BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.