Vagaetrans BVBA

Contactgegevens Vagaetrans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vagaetrans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vagaetrans BVBA

Regio (region): Temse (Elversele), België

Adres (address): Pontweg 15,9140, België

Telefoon (phone): 052 48 13 40; 0475 49 72 59 052 48 13 40; 0475 49 72 59

Fax (fax): 052 48 13 41 052 48 13 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vagaetrans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vagaetrans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vagaetrans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vagaetrans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vagaetrans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vagaetrans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vagaetrans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vagaetrans BVBA
Products information Vagaetrans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09649536132
Ondernemingsnummer: 7404754638
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vagaetrans BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vagaetrans BVBA
(Get full report from official database of BE for Vagaetrans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vagaetrans BVBA
Addition kinds of activities for Vagaetrans BVBA

20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
38420401. Abdominale supporters, beugels en stutten | Abdominal supporters, braces, and trusses
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
80110523. Uroloog | Urologist
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij Vagaetrans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vagaetrans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vagaetrans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vagaetrans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Vagaetrans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vagaetrans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vagaetrans BVBA. Laat een reactie achter voor Vagaetrans BVBA. Vagaetrans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vagaetrans BVBA. Leave a respond for Vagaetrans BVBA. Vagaetrans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vagaetrans BVBA op de google maps. Adres en contacten Vagaetrans BVBA
Location of Vagaetrans BVBA on the google maps. Address and contacts of Vagaetrans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vagaetrans BVBA Vagaetrans BVBA: Zuid-West | Art-Group Music | FRANS CERNEELS | Raymond NICOLAI | Chambres Syndicales Dentaires ASBL

Other related companies as Vagaetrans BVBA: Zuid-West | Art-Group Music | FRANS CERNEELS | Raymond NICOLAI | Chambres Syndicales Dentaires ASBL

Vagaetrans BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Temse (Elversele), België. De volledige naam van het bedrijf is Vagaetrans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09649536132. Het bedrijf Vagaetrans BVBA bevindt zich op het adres: Pontweg 15,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vagaetrans BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vagaetrans BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vagaetrans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vagaetrans BVBA, openstaande posities, locatie van Vagaetrans BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vagaetrans BVBA is a company, that was registered 1986 in Temse (Elversele) region, Belgium. Full name of company is Vagaetrans BVBA, company assigned to the tax number BE09649536132. The company Vagaetrans BVBA is located at the address: Pontweg 15,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vagaetrans BVBA were not found.
The main activity of Vagaetrans BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vagaetrans BVBA is not available. You also can look at reviews of Vagaetrans BVBA, open positions, location of Vagaetrans BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vagaetrans BVBA, Temse (Elversele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vagaetrans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vagaetrans BVBA, Temse (Elversele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vagaetrans BVBA, employees, financial statistics.