A.D.V. CONTAINERS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • A.D.V. CONTAINERS
Private companiesLegal Services • A.D.V. CONTAINERS

Contactgegevens A.D.V. CONTAINERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.V. CONTAINERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.V. CONTAINERS

Regio (region): Beersel (Huizingen), België

Adres (address): Guido Gezellestraat 109,1654, België

Telefoon (phone): 02 361 78 42; 0475 79 20 86 02 361 78 42; 0475 79 20 86

Fax (fax): 02 361 78 42 02 361 78 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.V. CONTAINERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.V. CONTAINERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.V. CONTAINERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.V. CONTAINERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.V. CONTAINERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.V. CONTAINERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.V. CONTAINERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.V. CONTAINERS
Products information A.D.V. CONTAINERS

BTW identificatienummer (tax): BE06890045166
Ondernemingsnummer: 1719604492
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.D.V. CONTAINERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.V. CONTAINERS
(Get full report from official database of BE for A.D.V. CONTAINERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.V. CONTAINERS
Addition kinds of activities for A.D.V. CONTAINERS

503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
20969901. Kaaskrullen en puffen | Cheese curls and puffs
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
22210303. Platte pannenkoeken | Flat crepes
32720323. Muurbasis, prefab terrazzo | Wall base, precast terrazzo
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
58120105. Duits restaurant | German restaurant

Werken bij A.D.V. CONTAINERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.V. CONTAINERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.V. CONTAINERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.V. CONTAINERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van A.D.V. CONTAINERS in sociale netwerken
Look for responds of A.D.V. CONTAINERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.V. CONTAINERS. Laat een reactie achter voor A.D.V. CONTAINERS. A.D.V. CONTAINERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.V. CONTAINERS. Leave a respond for A.D.V. CONTAINERS. A.D.V. CONTAINERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.V. CONTAINERS op de google maps. Adres en contacten A.D.V. CONTAINERS
Location of A.D.V. CONTAINERS on the google maps. Address and contacts of A.D.V. CONTAINERS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.V. CONTAINERS A.D.V. CONTAINERS: Duvall BVBA | Multiform | Theater Taptoe VZW | Stevag NV | fabio petralia

Other related companies as A.D.V. CONTAINERS: Duvall BVBA | Multiform | Theater Taptoe VZW | Stevag NV | fabio petralia

A.D.V. CONTAINERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Beersel (Huizingen), België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.V. CONTAINERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06890045166. Het bedrijf A.D.V. CONTAINERS bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 109,1654. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.D.V. CONTAINERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.V. CONTAINERS is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.V. CONTAINERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.V. CONTAINERS, openstaande posities, locatie van A.D.V. CONTAINERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.V. CONTAINERS is a company, that was registered 2017 in Beersel (Huizingen) region, Belgium. Full name of company is A.D.V. CONTAINERS, company assigned to the tax number BE06890045166. The company A.D.V. CONTAINERS is located at the address: Guido Gezellestraat 109,1654. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.D.V. CONTAINERS were not found.
The main activity of A.D.V. CONTAINERS is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.V. CONTAINERS is not available. You also can look at reviews of A.D.V. CONTAINERS, open positions, location of A.D.V. CONTAINERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.V. CONTAINERS, Beersel (Huizingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.V. CONTAINERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.V. CONTAINERS, Beersel (Huizingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.V. CONTAINERS, employees, financial statistics.