MARCHAL SYLVAIN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MARCHAL SYLVAIN

Contactgegevens MARCHAL SYLVAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCHAL SYLVAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCHAL SYLVAIN

Regio (region): Profondeville (Lustin), België

Adres (address): Rue E. Falmagne 23,5170, België

Telefoon (phone): 081 41 34 52 081 41 34 52

Fax (fax): 081 41 34 31 081 41 34 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCHAL SYLVAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCHAL SYLVAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCHAL SYLVAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCHAL SYLVAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCHAL SYLVAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCHAL SYLVAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCHAL SYLVAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCHAL SYLVAIN
Products information MARCHAL SYLVAIN

BTW identificatienummer (tax): BE09911285400
Ondernemingsnummer: 3677368164
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MARCHAL SYLVAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCHAL SYLVAIN
(Get full report from official database of BE for MARCHAL SYLVAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCHAL SYLVAIN
Addition kinds of activities for MARCHAL SYLVAIN

449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
801101. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)

Werken bij MARCHAL SYLVAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCHAL SYLVAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCHAL SYLVAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCHAL SYLVAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van MARCHAL SYLVAIN in sociale netwerken
Look for responds of MARCHAL SYLVAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCHAL SYLVAIN. Laat een reactie achter voor MARCHAL SYLVAIN. MARCHAL SYLVAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCHAL SYLVAIN. Leave a respond for MARCHAL SYLVAIN. MARCHAL SYLVAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCHAL SYLVAIN op de google maps. Adres en contacten MARCHAL SYLVAIN
Location of MARCHAL SYLVAIN on the google maps. Address and contacts of MARCHAL SYLVAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCHAL SYLVAIN MARCHAL SYLVAIN: Van Bladel | SOS Industrie SA | PlasTec N.V. | Autonoom nv | MEDICAL ELECTRONIC CONSTRUCTION

Other related companies as MARCHAL SYLVAIN: Van Bladel | SOS Industrie SA | PlasTec N.V. | Autonoom nv | MEDICAL ELECTRONIC CONSTRUCTION

MARCHAL SYLVAIN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Profondeville (Lustin), België. De volledige naam van het bedrijf is MARCHAL SYLVAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09911285400. Het bedrijf MARCHAL SYLVAIN bevindt zich op het adres: Rue E. Falmagne 23,5170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MARCHAL SYLVAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCHAL SYLVAIN is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCHAL SYLVAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCHAL SYLVAIN, openstaande posities, locatie van MARCHAL SYLVAIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARCHAL SYLVAIN is a company, that was registered 2005 in Profondeville (Lustin) region, Belgium. Full name of company is MARCHAL SYLVAIN, company assigned to the tax number BE09911285400. The company MARCHAL SYLVAIN is located at the address: Rue E. Falmagne 23,5170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 561,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MARCHAL SYLVAIN were not found.
The main activity of MARCHAL SYLVAIN is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCHAL SYLVAIN is not available. You also can look at reviews of MARCHAL SYLVAIN, open positions, location of MARCHAL SYLVAIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCHAL SYLVAIN, Profondeville (Lustin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCHAL SYLVAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCHAL SYLVAIN, Profondeville (Lustin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCHAL SYLVAIN, employees, financial statistics.