VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM

Contactgegevens VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM

Regio (region): Lokeren (Eksaarde), België

Adres (address): Doorslaardorp 30,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 81 24 09 348 81 24

Fax (fax): +32 (3) 773-31-53 +32 (3) 773-31-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM
Products information VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE04454101562
Ondernemingsnummer: 8322113037
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM
(Get full report from official database of BE for VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM
Addition kinds of activities for VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM

28650206. naftaline | Naphthalene
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
35650104. Canning machines, voedsel | Canning machinery, food
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation
80630000. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. Laat een reactie achter voor VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. Leave a respond for VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM. VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM op de google maps. Adres en contacten VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM
Location of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM on the google maps. Address and contacts of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM: La.Bel BVBA | PARKER-LONGIN SERVICES | Finicasa NV | Cover BVBA | I B A A Consult

Other related companies as VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM: La.Bel BVBA | PARKER-LONGIN SERVICES | Finicasa NV | Cover BVBA | I B A A Consult

VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Lokeren (Eksaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454101562. Het bedrijf VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM bevindt zich op het adres: Doorslaardorp 30,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 496,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, openstaande posities, locatie van VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM is a company, that was registered 2002 in Lokeren (Eksaarde) region, Belgium. Full name of company is VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, company assigned to the tax number BE04454101562. The company VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM is located at the address: Doorslaardorp 30,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 496,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM were not found.
The main activity of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM is not available. You also can look at reviews of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, open positions, location of VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, Lokeren (Eksaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, Lokeren (Eksaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BOCKSTAL OPTIEK LOKERS CONTACTLENS CENTRUM, employees, financial statistics.