Trioptic bvba

Contactgegevens Trioptic bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trioptic bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trioptic bvba

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Wolvengracht 17,1000, België

Telefoon (phone): 02 217 68 42 02 217 68 42

Fax (fax): +32 (9) 193-54-69 +32 (9) 193-54-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trioptic bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trioptic bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trioptic bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trioptic bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trioptic bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trioptic bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trioptic bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trioptic bvba
Products information Trioptic bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03562286376
Ondernemingsnummer: 5647216796
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Trioptic bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trioptic bvba
(Get full report from official database of BE for Trioptic bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trioptic bvba
Addition kinds of activities for Trioptic bvba

20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
30860000. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
44910100. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
59129902. Gebruikelijke (niet-voorgeschreven medicijnen) winkels | Proprietary (non-prescription medicine) stores
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service

Werken bij Trioptic bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trioptic bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trioptic bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trioptic bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Trioptic bvba in sociale netwerken
Look for responds of Trioptic bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trioptic bvba. Laat een reactie achter voor Trioptic bvba. Trioptic bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trioptic bvba. Leave a respond for Trioptic bvba. Trioptic bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trioptic bvba op de google maps. Adres en contacten Trioptic bvba
Location of Trioptic bvba on the google maps. Address and contacts of Trioptic bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Trioptic bvba Trioptic bvba: GALENE EVENT | HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV | COTONTIGE | Firma Declerck en Zonen nv | Jean Collette

Other related companies as Trioptic bvba: GALENE EVENT | HOME REMODELING-GROUP DUTOIT NV | COTONTIGE | Firma Declerck en Zonen nv | Jean Collette

Trioptic bvba is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Trioptic bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03562286376. Het bedrijf Trioptic bvba bevindt zich op het adres: Wolvengracht 17,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Trioptic bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trioptic bvba is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trioptic bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trioptic bvba, openstaande posities, locatie van Trioptic bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trioptic bvba is a company, that was registered 2013 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Trioptic bvba, company assigned to the tax number BE03562286376. The company Trioptic bvba is located at the address: Wolvengracht 17,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Trioptic bvba were not found.
The main activity of Trioptic bvba is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Trioptic bvba is not available. You also can look at reviews of Trioptic bvba, open positions, location of Trioptic bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trioptic bvba, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trioptic bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trioptic bvba, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trioptic bvba, employees, financial statistics.