FLANDERS SHIP REPAIR

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FLANDERS SHIP REPAIR

Contactgegevens FLANDERS SHIP REPAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDERS SHIP REPAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDERS SHIP REPAIR

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Lodewijk Coiseaukaai 7A,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 70 50 050 33 70 50

Fax (fax): 050 33 53 04 050 33 53 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDERS SHIP REPAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDERS SHIP REPAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDERS SHIP REPAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDERS SHIP REPAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDERS SHIP REPAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDERS SHIP REPAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDERS SHIP REPAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDERS SHIP REPAIR
Products information FLANDERS SHIP REPAIR

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FLANDERS SHIP REPAIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDERS SHIP REPAIR
(Get full report from official database of BE for FLANDERS SHIP REPAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDERS SHIP REPAIR
Addition kinds of activities for FLANDERS SHIP REPAIR

3357. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
37159907. Vrachtwagen chassis | Truck trailer chassis
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
51490601. Dieetvoeding | Diet foods
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij FLANDERS SHIP REPAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDERS SHIP REPAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDERS SHIP REPAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDERS SHIP REPAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van FLANDERS SHIP REPAIR in sociale netwerken
Look for responds of FLANDERS SHIP REPAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDERS SHIP REPAIR. Laat een reactie achter voor FLANDERS SHIP REPAIR. FLANDERS SHIP REPAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDERS SHIP REPAIR. Leave a respond for FLANDERS SHIP REPAIR. FLANDERS SHIP REPAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDERS SHIP REPAIR op de google maps. Adres en contacten FLANDERS SHIP REPAIR
Location of FLANDERS SHIP REPAIR on the google maps. Address and contacts of FLANDERS SHIP REPAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDERS SHIP REPAIR FLANDERS SHIP REPAIR: CONTAINERS VAN ROY | AXA Bank Belgium | BUT nv | Benny Floden | Sony Objective Composer

Other related companies as FLANDERS SHIP REPAIR: CONTAINERS VAN ROY | AXA Bank Belgium | BUT nv | Benny Floden | Sony Objective Composer

FLANDERS SHIP REPAIR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDERS SHIP REPAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf FLANDERS SHIP REPAIR bevindt zich op het adres: Lodewijk Coiseaukaai 7A,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FLANDERS SHIP REPAIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDERS SHIP REPAIR is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDERS SHIP REPAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDERS SHIP REPAIR, openstaande posities, locatie van FLANDERS SHIP REPAIR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLANDERS SHIP REPAIR is a company, that was registered 1996 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLANDERS SHIP REPAIR, company assigned to the tax number BE08378692626. The company FLANDERS SHIP REPAIR is located at the address: Lodewijk Coiseaukaai 7A,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FLANDERS SHIP REPAIR were not found.
The main activity of FLANDERS SHIP REPAIR is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDERS SHIP REPAIR is not available. You also can look at reviews of FLANDERS SHIP REPAIR, open positions, location of FLANDERS SHIP REPAIR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDERS SHIP REPAIR, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDERS SHIP REPAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDERS SHIP REPAIR, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDERS SHIP REPAIR, employees, financial statistics.