COSTO REMORQUES

Contactgegevens COSTO REMORQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSTO REMORQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSTO REMORQUES

Regio (region): Lierneux, België

Adres (address): Au Point du Jour 5,4990, België

Telefoon (phone): 080 31 90 62 080 31 90 62

Fax (fax): +32 (87) 986-90-40 +32 (87) 986-90-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSTO REMORQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSTO REMORQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSTO REMORQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSTO REMORQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSTO REMORQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSTO REMORQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSTO REMORQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSTO REMORQUES
Products information COSTO REMORQUES

BTW identificatienummer (tax): BE02212615966
Ondernemingsnummer: 6158630371
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COSTO REMORQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSTO REMORQUES
(Get full report from official database of BE for COSTO REMORQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSTO REMORQUES
Addition kinds of activities for COSTO REMORQUES

327401. Bouwkalk | Building lime
364802. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
26790205. Platen, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Plates, pressed and molded pulp: from purchased material
32910205. Tripoli | Tripoli
76991002. Piano tuning en reparatie | Piano tuning and repair
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant

Werken bij COSTO REMORQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSTO REMORQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSTO REMORQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSTO REMORQUES. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Actief Construct Wetteren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

 • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

 • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SBS Skill BuilderS

  Type: Vaste Job

  Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

 • Masseur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MASUMI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

 • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MINGNEAU

  Type: Flexijob

  Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

 • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: BRASSERIE JO

  Type: Flexijob

  U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van COSTO REMORQUES in sociale netwerken
Look for responds of COSTO REMORQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSTO REMORQUES. Laat een reactie achter voor COSTO REMORQUES. COSTO REMORQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSTO REMORQUES. Leave a respond for COSTO REMORQUES. COSTO REMORQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSTO REMORQUES op de google maps. Adres en contacten COSTO REMORQUES
Location of COSTO REMORQUES on the google maps. Address and contacts of COSTO REMORQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come COSTO REMORQUES COSTO REMORQUES: Bill SA | Light & Design Centre NV | MERCATRON NEW MEDIA | Mertens-Goossens BVBA | Auto-Rent 2000 N.V.

Other related companies as COSTO REMORQUES: Bill SA | Light & Design Centre NV | MERCATRON NEW MEDIA | Mertens-Goossens BVBA | Auto-Rent 2000 N.V.

COSTO REMORQUES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lierneux, België. De volledige naam van het bedrijf is COSTO REMORQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02212615966. Het bedrijf COSTO REMORQUES bevindt zich op het adres: Au Point du Jour 5,4990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COSTO REMORQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COSTO REMORQUES is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSTO REMORQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSTO REMORQUES, openstaande posities, locatie van COSTO REMORQUES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COSTO REMORQUES is a company, that was registered 2014 in Lierneux region, Belgium. Full name of company is COSTO REMORQUES, company assigned to the tax number BE02212615966. The company COSTO REMORQUES is located at the address: Au Point du Jour 5,4990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COSTO REMORQUES were not found.
The main activity of COSTO REMORQUES is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COSTO REMORQUES is not available. You also can look at reviews of COSTO REMORQUES, open positions, location of COSTO REMORQUES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSTO REMORQUES, Lierneux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSTO REMORQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSTO REMORQUES, Lierneux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSTO REMORQUES, employees, financial statistics.