A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

Contactgegevens A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Heirweg 27,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 53 17 089 56 53 17

Fax (fax): 089 56 49 93 089 56 49 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.M. MACHINEFABRIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.M. MACHINEFABRIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
Products information A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE08895050048
Ondernemingsnummer: 9318847656
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
(Get full report from official database of BE for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
Addition kinds of activities for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
39990204. Haar netjes | Hair nets
44910202. Marine terminals | Marine terminals
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Laat een reactie achter voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. A.T.M. MACHINEFABRIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Leave a respond for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. A.T.M. MACHINEFABRIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.M. MACHINEFABRIEK NV op de google maps. Adres en contacten A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
Location of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV on the google maps. Address and contacts of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.M. MACHINEFABRIEK NV A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: Arys R | ALL IN EVENTS BVBA | Automotive Service Center | Clijsters | Transpartners NV

Other related companies as A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: Arys R | ALL IN EVENTS BVBA | Automotive Service Center | Clijsters | Transpartners NV

A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08895050048. Het bedrijf A.T.M. MACHINEFABRIEK NV bevindt zich op het adres: Heirweg 27,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, openstaande posities, locatie van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is a company, that was registered 2013 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, company assigned to the tax number BE08895050048. The company A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is located at the address: Heirweg 27,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV were not found.
The main activity of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is not available. You also can look at reviews of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, open positions, location of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, employees, financial statistics.