Van Der Valk Motel Beveren NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Van Der Valk Motel Beveren NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Van Der Valk Motel Beveren NV

Contactgegevens Van Der Valk Motel Beveren NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Valk Motel Beveren NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Valk Motel Beveren NV

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Gentseweg 280,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 37 05; 03 775 86 23 03 775 37 05; 03 775 86 23

Fax (fax): 03 755 27 97 03 755 27 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Valk Motel Beveren NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Valk Motel Beveren NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Valk Motel Beveren NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Valk Motel Beveren NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Valk Motel Beveren NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Valk Motel Beveren NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Valk Motel Beveren NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Valk Motel Beveren NV
Products information Van Der Valk Motel Beveren NV

BTW identificatienummer (tax): BE04234100341
Ondernemingsnummer: 7828552246
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Der Valk Motel Beveren NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Valk Motel Beveren NV
(Get full report from official database of BE for Van Der Valk Motel Beveren NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Valk Motel Beveren NV
Addition kinds of activities for Van Der Valk Motel Beveren NV

30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
35350103. Pneumatische buis transportsystemen | Pneumatic tube conveyor systems
36690000. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds

Werken bij Van Der Valk Motel Beveren NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Valk Motel Beveren NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Valk Motel Beveren NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van Van Der Valk Motel Beveren NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Valk Motel Beveren NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Laat een reactie achter voor Van Der Valk Motel Beveren NV. Van Der Valk Motel Beveren NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Valk Motel Beveren NV. Leave a respond for Van Der Valk Motel Beveren NV. Van Der Valk Motel Beveren NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Valk Motel Beveren NV op de google maps. Adres en contacten Van Der Valk Motel Beveren NV
Location of Van Der Valk Motel Beveren NV on the google maps. Address and contacts of Van Der Valk Motel Beveren NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Valk Motel Beveren NV Van Der Valk Motel Beveren NV: Crescendo | Losfeld SA | Kempense Golfclub Mol-Rauw | Dakwerken De Croo | Motocircus

Other related companies as Van Der Valk Motel Beveren NV: Crescendo | Losfeld SA | Kempense Golfclub Mol-Rauw | Dakwerken De Croo | Motocircus

Van Der Valk Motel Beveren NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Valk Motel Beveren NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234100341. Het bedrijf Van Der Valk Motel Beveren NV bevindt zich op het adres: Gentseweg 280,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 369,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Der Valk Motel Beveren NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Valk Motel Beveren NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Valk Motel Beveren NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Valk Motel Beveren NV, openstaande posities, locatie van Van Der Valk Motel Beveren NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Valk Motel Beveren NV is a company, that was registered 2017 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is Van Der Valk Motel Beveren NV, company assigned to the tax number BE04234100341. The company Van Der Valk Motel Beveren NV is located at the address: Gentseweg 280,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 369,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Der Valk Motel Beveren NV were not found.
The main activity of Van Der Valk Motel Beveren NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Valk Motel Beveren NV is not available. You also can look at reviews of Van Der Valk Motel Beveren NV, open positions, location of Van Der Valk Motel Beveren NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Valk Motel Beveren NV, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Valk Motel Beveren NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Valk Motel Beveren NV, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Valk Motel Beveren NV, employees, financial statistics.