Colingua L.S.

Contactgegevens Colingua L.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colingua L.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colingua L.S.

Regio (region): Liège 1 (Chênée), België

Adres (address): Place Joseph Willem 9-29,4032, België

Telefoon (phone): 04 366 10 22 04 366 10 22

Fax (fax): +32 (82) 347-34-12 +32 (82) 347-34-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colingua L.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colingua L.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colingua L.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colingua L.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colingua L.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colingua L.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colingua L.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colingua L.S.
Products information Colingua L.S.

BTW identificatienummer (tax): BE02862182617
Ondernemingsnummer: 8694549560
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Colingua L.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colingua L.S.
(Get full report from official database of BE for Colingua L.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colingua L.S.
Addition kinds of activities for Colingua L.S.

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
571399. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
32740102. Kalksteenkalk | Masons' lime
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
35190102. Motoren, diesel en semi-diesel of dual-fuel | Engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij Colingua L.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colingua L.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colingua L.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colingua L.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Colingua L.S. in sociale netwerken
Look for responds of Colingua L.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colingua L.S.. Laat een reactie achter voor Colingua L.S.. Colingua L.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colingua L.S.. Leave a respond for Colingua L.S.. Colingua L.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colingua L.S. op de google maps. Adres en contacten Colingua L.S.
Location of Colingua L.S. on the google maps. Address and contacts of Colingua L.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come Colingua L.S. Colingua L.S.: Soval NV | ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL | STMB Project SPRL | Van Wassenhove A. - Declerck Fietsenlakkerij N.V. | Orthomejor Orthopedics

Other related companies as Colingua L.S.: Soval NV | ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL | STMB Project SPRL | Van Wassenhove A. - Declerck Fietsenlakkerij N.V. | Orthomejor Orthopedics

Colingua L.S. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Chênée), België. De volledige naam van het bedrijf is Colingua L.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02862182617. Het bedrijf Colingua L.S. bevindt zich op het adres: Place Joseph Willem 9-29,4032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Colingua L.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colingua L.S. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colingua L.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colingua L.S., openstaande posities, locatie van Colingua L.S. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colingua L.S. is a company, that was registered 1986 in Liège 1 (Chênée) region, Belgium. Full name of company is Colingua L.S., company assigned to the tax number BE02862182617. The company Colingua L.S. is located at the address: Place Joseph Willem 9-29,4032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Colingua L.S. were not found.
The main activity of Colingua L.S. is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Colingua L.S. is not available. You also can look at reviews of Colingua L.S., open positions, location of Colingua L.S. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colingua L.S., Liège 1 (Chênée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colingua L.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colingua L.S., Liège 1 (Chênée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colingua L.S., employees, financial statistics.