Bati-Veati

Contactgegevens Bati-Veati: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bati-Veati: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bati-Veati

Regio (region): Soumagne, België

Adres (address): Rue de l'Athénée 10,4630, België

Telefoon (phone): 04 377 45 79; 0477 59 95 20 04 377 45 79; 0477 59 95 20

Fax (fax): +32 (56) 233-34-38 +32 (56) 233-34-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bati-Veati: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bati-Veati"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bati-Veati"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bati-Veati, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bati-Veati. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bati-Veati, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bati-Veati. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bati-Veati
Products information Bati-Veati

BTW identificatienummer (tax): BE04434051513
Ondernemingsnummer: 6086120605
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bati-Veati zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bati-Veati
(Get full report from official database of BE for Bati-Veati)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bati-Veati
Addition kinds of activities for Bati-Veati

281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
22570000. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
26550300. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic

Werken bij Bati-Veati: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bati-Veati: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bati-Veati. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bati-Veati. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van Bati-Veati in sociale netwerken
Look for responds of Bati-Veati in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bati-Veati. Laat een reactie achter voor Bati-Veati. Bati-Veati bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bati-Veati. Leave a respond for Bati-Veati. Bati-Veati on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bati-Veati op de google maps. Adres en contacten Bati-Veati
Location of Bati-Veati on the google maps. Address and contacts of Bati-Veati

Andere gerelateerde bedrijven als come Bati-Veati Bati-Veati: DRUKKERIJ ARTOOS NV | AMC Belgium NV | Maveva NV | Atlas Cars-Voyages SPRL | L.W. Eclairage SA

Other related companies as Bati-Veati: DRUKKERIJ ARTOOS NV | AMC Belgium NV | Maveva NV | Atlas Cars-Voyages SPRL | L.W. Eclairage SA

Bati-Veati is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Soumagne, België. De volledige naam van het bedrijf is Bati-Veati, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04434051513. Het bedrijf Bati-Veati bevindt zich op het adres: Rue de l'Athénée 10,4630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bati-Veati zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bati-Veati is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bati-Veati is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bati-Veati, openstaande posities, locatie van Bati-Veati op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bati-Veati is a company, that was registered 2001 in Soumagne region, Belgium. Full name of company is Bati-Veati, company assigned to the tax number BE04434051513. The company Bati-Veati is located at the address: Rue de l'Athénée 10,4630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bati-Veati were not found.
The main activity of Bati-Veati is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bati-Veati is not available. You also can look at reviews of Bati-Veati, open positions, location of Bati-Veati on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bati-Veati, Soumagne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bati-Veati, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bati-Veati, Soumagne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bati-Veati, employees, financial statistics.