BOC EDWARDS HIBON

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BOC EDWARDS HIBON
Private companiesWater Transportation • BOC EDWARDS HIBON

Contactgegevens BOC EDWARDS HIBON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOC EDWARDS HIBON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOC EDWARDS HIBON

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Bergensesteenweg 709,1600, België

Telefoon (phone): 02 363 00 30 02 363 00 30

Fax (fax): +32 (3) 696-76-81 +32 (3) 696-76-81

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOC EDWARDS HIBON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOC EDWARDS HIBON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOC EDWARDS HIBON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOC EDWARDS HIBON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOC EDWARDS HIBON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOC EDWARDS HIBON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOC EDWARDS HIBON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOC EDWARDS HIBON
Products information BOC EDWARDS HIBON

BTW identificatienummer (tax): BE01728668212
Ondernemingsnummer: 2983032226
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BOC EDWARDS HIBON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOC EDWARDS HIBON
(Get full report from official database of BE for BOC EDWARDS HIBON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOC EDWARDS HIBON
Addition kinds of activities for BOC EDWARDS HIBON

245100. Mobiele huizen | Mobile homes
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
38290214. Regenmeters | Rain gauges
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
39520301. Potloodhouders | Pencil holders

Werken bij BOC EDWARDS HIBON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOC EDWARDS HIBON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOC EDWARDS HIBON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOC EDWARDS HIBON. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van BOC EDWARDS HIBON in sociale netwerken
Look for responds of BOC EDWARDS HIBON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOC EDWARDS HIBON. Laat een reactie achter voor BOC EDWARDS HIBON. BOC EDWARDS HIBON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOC EDWARDS HIBON. Leave a respond for BOC EDWARDS HIBON. BOC EDWARDS HIBON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOC EDWARDS HIBON op de google maps. Adres en contacten BOC EDWARDS HIBON
Location of BOC EDWARDS HIBON on the google maps. Address and contacts of BOC EDWARDS HIBON

Andere gerelateerde bedrijven als come BOC EDWARDS HIBON BOC EDWARDS HIBON: Ciac Sint-Amandsberg/Zelzate nv | PC Support Solutions | Fischer Industries BVBA | De Melle N.V. | Philippe Broquet

Other related companies as BOC EDWARDS HIBON: Ciac Sint-Amandsberg/Zelzate nv | PC Support Solutions | Fischer Industries BVBA | De Melle N.V. | Philippe Broquet

BOC EDWARDS HIBON is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is BOC EDWARDS HIBON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01728668212. Het bedrijf BOC EDWARDS HIBON bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 709,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BOC EDWARDS HIBON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOC EDWARDS HIBON is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOC EDWARDS HIBON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOC EDWARDS HIBON, openstaande posities, locatie van BOC EDWARDS HIBON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

BOC EDWARDS HIBON is a company, that was registered 2013 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is BOC EDWARDS HIBON, company assigned to the tax number BE01728668212. The company BOC EDWARDS HIBON is located at the address: Bergensesteenweg 709,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BOC EDWARDS HIBON were not found.
The main activity of BOC EDWARDS HIBON is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOC EDWARDS HIBON is not available. You also can look at reviews of BOC EDWARDS HIBON, open positions, location of BOC EDWARDS HIBON on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOC EDWARDS HIBON, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOC EDWARDS HIBON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOC EDWARDS HIBON, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOC EDWARDS HIBON, employees, financial statistics.