Autostuc NV

Contactgegevens Autostuc NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autostuc NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autostuc NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Weg naar As 159,3600, België

Telefoon (phone): 089 35 35 35 089 35 35 35

Fax (fax): 089 35 35 39 089 35 35 39

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autostuc NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autostuc NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autostuc NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autostuc NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autostuc NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autostuc NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autostuc NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autostuc NV
Products information Autostuc NV

BTW identificatienummer (tax): BE06754638671
Ondernemingsnummer: 4988861083
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Autostuc NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autostuc NV
(Get full report from official database of BE for Autostuc NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autostuc NV
Addition kinds of activities for Autostuc NV

302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
26530107. Vellen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, corrugated: made from purchased materials
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand

Werken bij Autostuc NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autostuc NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autostuc NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autostuc NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Autostuc NV in sociale netwerken
Look for responds of Autostuc NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autostuc NV. Laat een reactie achter voor Autostuc NV. Autostuc NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autostuc NV. Leave a respond for Autostuc NV. Autostuc NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autostuc NV op de google maps. Adres en contacten Autostuc NV
Location of Autostuc NV on the google maps. Address and contacts of Autostuc NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Autostuc NV Autostuc NV: ANDRE HIGNY | Intier Automotive Seateng Belgium NV | Coppenolle V | Graham Isabel SPRL | Group 4 Falck N.V.

Other related companies as Autostuc NV: ANDRE HIGNY | Intier Automotive Seateng Belgium NV | Coppenolle V | Graham Isabel SPRL | Group 4 Falck N.V.

Autostuc NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Autostuc NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06754638671. Het bedrijf Autostuc NV bevindt zich op het adres: Weg naar As 159,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Autostuc NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autostuc NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autostuc NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autostuc NV, openstaande posities, locatie van Autostuc NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Autostuc NV is a company, that was registered 1997 in Genk region, Belgium. Full name of company is Autostuc NV, company assigned to the tax number BE06754638671. The company Autostuc NV is located at the address: Weg naar As 159,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Autostuc NV were not found.
The main activity of Autostuc NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Autostuc NV is not available. You also can look at reviews of Autostuc NV, open positions, location of Autostuc NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autostuc NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autostuc NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autostuc NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autostuc NV, employees, financial statistics.