AIR COMPACT NV

Contactgegevens AIR COMPACT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR COMPACT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR COMPACT NV

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 427,9050, België

Telefoon (phone): 09 230 20 30 09 230 20 30

Fax (fax): 09 230 11 17 09 230 11 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR COMPACT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR COMPACT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR COMPACT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR COMPACT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR COMPACT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR COMPACT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR COMPACT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR COMPACT NV
Products information AIR COMPACT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04696899414
Ondernemingsnummer: 5563446044
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AIR COMPACT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR COMPACT NV
(Get full report from official database of BE for AIR COMPACT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR COMPACT NV
Addition kinds of activities for AIR COMPACT NV

284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
17990103. Installatie van speelplaatsconstructies en apparatuur | Playground construction and equipment installation
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
28360202. tuberculine | Tuberculins
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
80990101. Bloedbank | Blood bank
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij AIR COMPACT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR COMPACT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR COMPACT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR COMPACT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van AIR COMPACT NV in sociale netwerken
Look for responds of AIR COMPACT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR COMPACT NV. Laat een reactie achter voor AIR COMPACT NV. AIR COMPACT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR COMPACT NV. Leave a respond for AIR COMPACT NV. AIR COMPACT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR COMPACT NV op de google maps. Adres en contacten AIR COMPACT NV
Location of AIR COMPACT NV on the google maps. Address and contacts of AIR COMPACT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR COMPACT NV AIR COMPACT NV: Van Lancker-Van Bavegem BVBA | H.O.M | Antwerp Renault Alpine Club | Pirson Montage S.A. | Michel GERDAY

Other related companies as AIR COMPACT NV: Van Lancker-Van Bavegem BVBA | H.O.M | Antwerp Renault Alpine Club | Pirson Montage S.A. | Michel GERDAY

AIR COMPACT NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is AIR COMPACT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696899414. Het bedrijf AIR COMPACT NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 427,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AIR COMPACT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR COMPACT NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR COMPACT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR COMPACT NV, openstaande posities, locatie van AIR COMPACT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR COMPACT NV is a company, that was registered 1985 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is AIR COMPACT NV, company assigned to the tax number BE04696899414. The company AIR COMPACT NV is located at the address: Brusselsesteenweg 427,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AIR COMPACT NV were not found.
The main activity of AIR COMPACT NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR COMPACT NV is not available. You also can look at reviews of AIR COMPACT NV, open positions, location of AIR COMPACT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR COMPACT NV, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR COMPACT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR COMPACT NV, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR COMPACT NV, employees, financial statistics.