Vochten Gebr BVBA

Contactgegevens Vochten Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vochten Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vochten Gebr BVBA

Regio (region): Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België

Adres (address): Zagerijstraat 23,2960, België

Telefoon (phone): 03 633 29 00 03 633 29 00

Fax (fax): 03 633 29 01 03 633 29 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vochten Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vochten Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vochten Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vochten Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vochten Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vochten Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vochten Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vochten Gebr BVBA
Products information Vochten Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03371673583
Ondernemingsnummer: 3129699707
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vochten Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vochten Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Vochten Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vochten Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Vochten Gebr BVBA

28360304. vaccins | Vaccines
32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
92239907. Gevangenis, overheid | Prison, government
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij Vochten Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vochten Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vochten Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vochten Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van Vochten Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vochten Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vochten Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Vochten Gebr BVBA. Vochten Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vochten Gebr BVBA. Leave a respond for Vochten Gebr BVBA. Vochten Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vochten Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Vochten Gebr BVBA
Location of Vochten Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Vochten Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vochten Gebr BVBA Vochten Gebr BVBA: Eucher SA | Boldershof | Jet-Ski Piranha-Racing BVBA | Pool Cover SA | OFlow

Other related companies as Vochten Gebr BVBA: Eucher SA | Boldershof | Jet-Ski Piranha-Racing BVBA | Pool Cover SA | OFlow

Vochten Gebr BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België. De volledige naam van het bedrijf is Vochten Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03371673583. Het bedrijf Vochten Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Zagerijstraat 23,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vochten Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vochten Gebr BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vochten Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vochten Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Vochten Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vochten Gebr BVBA is a company, that was registered 2014 in Brecht (Sint-Job-in-'t Goor) region, Belgium. Full name of company is Vochten Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE03371673583. The company Vochten Gebr BVBA is located at the address: Zagerijstraat 23,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vochten Gebr BVBA were not found.
The main activity of Vochten Gebr BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vochten Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Vochten Gebr BVBA, open positions, location of Vochten Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vochten Gebr BVBA, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vochten Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vochten Gebr BVBA, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vochten Gebr BVBA, employees, financial statistics.