VH Bouw BVBA

Contactgegevens VH Bouw BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VH Bouw BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VH Bouw BVBA

Regio (region): Sint-Laureins, België

Adres (address): Goochelaarstraat 1,9980, België

Telefoon (phone): 09 379 75 90 09 379 75 90

Fax (fax): 09 379 78 93 09 379 78 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VH Bouw BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VH Bouw BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VH Bouw BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VH Bouw BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VH Bouw BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VH Bouw BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VH Bouw BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VH Bouw BVBA
Products information VH Bouw BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06402526855
Ondernemingsnummer: 8378692626
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VH Bouw BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VH Bouw BVBA
(Get full report from official database of BE for VH Bouw BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VH Bouw BVBA
Addition kinds of activities for VH Bouw BVBA

209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
369402. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
506399. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services

Werken bij VH Bouw BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VH Bouw BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VH Bouw BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VH Bouw BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van VH Bouw BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VH Bouw BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VH Bouw BVBA. Laat een reactie achter voor VH Bouw BVBA. VH Bouw BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VH Bouw BVBA. Leave a respond for VH Bouw BVBA. VH Bouw BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VH Bouw BVBA op de google maps. Adres en contacten VH Bouw BVBA
Location of VH Bouw BVBA on the google maps. Address and contacts of VH Bouw BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VH Bouw BVBA VH Bouw BVBA: Augustynen-Vanderbeke | Galerie de la Régence | GROUP DESMET NV | Ever Travel NV | Sace et Darnovsky Animation

Other related companies as VH Bouw BVBA: Augustynen-Vanderbeke | Galerie de la Régence | GROUP DESMET NV | Ever Travel NV | Sace et Darnovsky Animation

VH Bouw BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Sint-Laureins, België. De volledige naam van het bedrijf is VH Bouw BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06402526855. Het bedrijf VH Bouw BVBA bevindt zich op het adres: Goochelaarstraat 1,9980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VH Bouw BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VH Bouw BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VH Bouw BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VH Bouw BVBA, openstaande posities, locatie van VH Bouw BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VH Bouw BVBA is a company, that was registered 1987 in Sint-Laureins region, Belgium. Full name of company is VH Bouw BVBA, company assigned to the tax number BE06402526855. The company VH Bouw BVBA is located at the address: Goochelaarstraat 1,9980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VH Bouw BVBA were not found.
The main activity of VH Bouw BVBA is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VH Bouw BVBA is not available. You also can look at reviews of VH Bouw BVBA, open positions, location of VH Bouw BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VH Bouw BVBA, Sint-Laureins: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VH Bouw BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VH Bouw BVBA, Sint-Laureins: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VH Bouw BVBA, employees, financial statistics.