Communicatie-Atelier Moyaert

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Communicatie-Atelier Moyaert
Private companiesNondepository Credit Institutions • Communicatie-Atelier Moyaert

Contactgegevens Communicatie-Atelier Moyaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Communicatie-Atelier Moyaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Communicatie-Atelier Moyaert

Regio (region): Oudenburg, België

Adres (address): Bekestraat 5,8460, België

Telefoon (phone): 059 25 04 17 059 25 04 17

Fax (fax): 059 25 04 17 059 25 04 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Communicatie-Atelier Moyaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Communicatie-Atelier Moyaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Communicatie-Atelier Moyaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Communicatie-Atelier Moyaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Communicatie-Atelier Moyaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Communicatie-Atelier Moyaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Communicatie-Atelier Moyaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Communicatie-Atelier Moyaert
Products information Communicatie-Atelier Moyaert

BTW identificatienummer (tax): BE08566284179
Ondernemingsnummer: 6558807373
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Communicatie-Atelier Moyaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Communicatie-Atelier Moyaert
(Get full report from official database of BE for Communicatie-Atelier Moyaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Communicatie-Atelier Moyaert
Addition kinds of activities for Communicatie-Atelier Moyaert

278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij Communicatie-Atelier Moyaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Communicatie-Atelier Moyaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Communicatie-Atelier Moyaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Communicatie-Atelier Moyaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van Communicatie-Atelier Moyaert in sociale netwerken
Look for responds of Communicatie-Atelier Moyaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Communicatie-Atelier Moyaert. Laat een reactie achter voor Communicatie-Atelier Moyaert. Communicatie-Atelier Moyaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Communicatie-Atelier Moyaert. Leave a respond for Communicatie-Atelier Moyaert. Communicatie-Atelier Moyaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Communicatie-Atelier Moyaert op de google maps. Adres en contacten Communicatie-Atelier Moyaert
Location of Communicatie-Atelier Moyaert on the google maps. Address and contacts of Communicatie-Atelier Moyaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Communicatie-Atelier Moyaert Communicatie-Atelier Moyaert: Dermine | Plastiques Obra SA | Taiji Centrum vzw | R. Jonckheere N.V. | WizkITs

Other related companies as Communicatie-Atelier Moyaert: Dermine | Plastiques Obra SA | Taiji Centrum vzw | R. Jonckheere N.V. | WizkITs

Communicatie-Atelier Moyaert is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Oudenburg, België. De volledige naam van het bedrijf is Communicatie-Atelier Moyaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08566284179. Het bedrijf Communicatie-Atelier Moyaert bevindt zich op het adres: Bekestraat 5,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Communicatie-Atelier Moyaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Communicatie-Atelier Moyaert is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Communicatie-Atelier Moyaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Communicatie-Atelier Moyaert, openstaande posities, locatie van Communicatie-Atelier Moyaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Communicatie-Atelier Moyaert is a company, that was registered 1999 in Oudenburg region, Belgium. Full name of company is Communicatie-Atelier Moyaert, company assigned to the tax number BE08566284179. The company Communicatie-Atelier Moyaert is located at the address: Bekestraat 5,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Communicatie-Atelier Moyaert were not found.
The main activity of Communicatie-Atelier Moyaert is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Communicatie-Atelier Moyaert is not available. You also can look at reviews of Communicatie-Atelier Moyaert, open positions, location of Communicatie-Atelier Moyaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Communicatie-Atelier Moyaert, Oudenburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Communicatie-Atelier Moyaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Communicatie-Atelier Moyaert, Oudenburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Communicatie-Atelier Moyaert, employees, financial statistics.