Callibra SPRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • Callibra SPRL
Private companiesForestry • Callibra SPRL

Contactgegevens Callibra SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Callibra SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Callibra SPRL

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Vorstlaan 146,1160, België

Telefoon (phone): 02 673 06 74 02 673 06 74

Fax (fax): 02 673 06 74 02 673 06 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Callibra SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Callibra SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Callibra SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Callibra SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Callibra SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Callibra SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Callibra SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Callibra SPRL
Products information Callibra SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05316528320
Ondernemingsnummer: 4020965576
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Callibra SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Callibra SPRL
(Get full report from official database of BE for Callibra SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Callibra SPRL
Addition kinds of activities for Callibra SPRL

286102. Houtextracten | Wood extract products
738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
28939904. Lithografische inkt | Lithographic ink
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation
72619901. Crematorium | Crematory

Werken bij Callibra SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Callibra SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Callibra SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Callibra SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van Callibra SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Callibra SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Callibra SPRL. Laat een reactie achter voor Callibra SPRL. Callibra SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Callibra SPRL. Leave a respond for Callibra SPRL. Callibra SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Callibra SPRL op de google maps. Adres en contacten Callibra SPRL
Location of Callibra SPRL on the google maps. Address and contacts of Callibra SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Callibra SPRL Callibra SPRL: Deba NV | Galerie Van Campen & Rochtus | Cofima SA | Stokmans J | Anseeuw Brillen & Contactlenzen ez

Other related companies as Callibra SPRL: Deba NV | Galerie Van Campen & Rochtus | Cofima SA | Stokmans J | Anseeuw Brillen & Contactlenzen ez

Callibra SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is Callibra SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05316528320. Het bedrijf Callibra SPRL bevindt zich op het adres: Vorstlaan 146,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Callibra SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Callibra SPRL is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Callibra SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Callibra SPRL, openstaande posities, locatie van Callibra SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Callibra SPRL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is Callibra SPRL, company assigned to the tax number BE05316528320. The company Callibra SPRL is located at the address: Vorstlaan 146,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Callibra SPRL were not found.
The main activity of Callibra SPRL is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Callibra SPRL is not available. You also can look at reviews of Callibra SPRL, open positions, location of Callibra SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Callibra SPRL, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Callibra SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Callibra SPRL, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Callibra SPRL, employees, financial statistics.