Bizness Communication SPRL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Bizness Communication SPRL
Private companiesMotor Freight Transportation • Bizness Communication SPRL

Contactgegevens Bizness Communication SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bizness Communication SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bizness Communication SPRL

Regio (region): Liège 1 (Angleur), België

Adres (address): Avenue Pré-Aily,4031, België

Telefoon (phone): 04 367 83 81 04 367 83 81

Fax (fax): 04 367 83 74 04 367 83 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bizness Communication SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bizness Communication SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bizness Communication SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bizness Communication SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bizness Communication SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bizness Communication SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bizness Communication SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bizness Communication SPRL
Products information Bizness Communication SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01706970214
Ondernemingsnummer: 9439971923
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bizness Communication SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bizness Communication SPRL
(Get full report from official database of BE for Bizness Communication SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bizness Communication SPRL
Addition kinds of activities for Bizness Communication SPRL

284100. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
415100. Schoolbussen | School buses
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies
76992701. Poppen en accessoires repareren | Doll and accessory repair
82499906. Reisagentschool | Travel agent school

Werken bij Bizness Communication SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bizness Communication SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bizness Communication SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bizness Communication SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van Bizness Communication SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bizness Communication SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bizness Communication SPRL. Laat een reactie achter voor Bizness Communication SPRL. Bizness Communication SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bizness Communication SPRL. Leave a respond for Bizness Communication SPRL. Bizness Communication SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bizness Communication SPRL op de google maps. Adres en contacten Bizness Communication SPRL
Location of Bizness Communication SPRL on the google maps. Address and contacts of Bizness Communication SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bizness Communication SPRL Bizness Communication SPRL: Expertissimo BVBA | FastWrite | Local Impact | MADAPRO | Wever Ducre

Other related companies as Bizness Communication SPRL: Expertissimo BVBA | FastWrite | Local Impact | MADAPRO | Wever Ducre

Bizness Communication SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Angleur), België. De volledige naam van het bedrijf is Bizness Communication SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706970214. Het bedrijf Bizness Communication SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Pré-Aily,4031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bizness Communication SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bizness Communication SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bizness Communication SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bizness Communication SPRL, openstaande posities, locatie van Bizness Communication SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bizness Communication SPRL is a company, that was registered 2014 in Liège 1 (Angleur) region, Belgium. Full name of company is Bizness Communication SPRL, company assigned to the tax number BE01706970214. The company Bizness Communication SPRL is located at the address: Avenue Pré-Aily,4031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bizness Communication SPRL were not found.
The main activity of Bizness Communication SPRL is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bizness Communication SPRL is not available. You also can look at reviews of Bizness Communication SPRL, open positions, location of Bizness Communication SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bizness Communication SPRL, Liège 1 (Angleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bizness Communication SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bizness Communication SPRL, Liège 1 (Angleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bizness Communication SPRL, employees, financial statistics.