VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA

Contactgegevens VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA

Regio (region): Zoersel, België

Adres (address): Jacobslaan 61,2980, België

Telefoon (phone): 03 385 19 75 03 385 19 75

Fax (fax): 03 385 19 76 03 385 19 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA
Products information VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08228454589
Ondernemingsnummer: 6609893798
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA
Addition kinds of activities for VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA

17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
26790204. Gevulde platen van eierschaal, gegoten pulp: uit gekochte materialen | Egg case filler flats, molded pulp: from purchased material
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
79991304. Loterij operatie | Lottery operation

Werken bij VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. Laat een reactie achter voor VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. Leave a respond for VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA. VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA
Location of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA: ETALAGE CAMPENS | C. Immo BVBA | FEYS JACQUES & VAN ACKER MICHEL | Bert de Weerdt | Digital Design Projects

Other related companies as VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA: ETALAGE CAMPENS | C. Immo BVBA | FEYS JACQUES & VAN ACKER MICHEL | Bert de Weerdt | Digital Design Projects

VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Zoersel, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228454589. Het bedrijf VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA bevindt zich op het adres: Jacobslaan 61,2980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, openstaande posities, locatie van VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA is a company, that was registered 2000 in Zoersel region, Belgium. Full name of company is VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, company assigned to the tax number BE08228454589. The company VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA is located at the address: Jacobslaan 61,2980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA were not found.
The main activity of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, open positions, location of VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, Zoersel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, Zoersel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DRIESSEN-DE PRINS BVBA, employees, financial statistics.