ESPACE CARRELAGE SPRL

Contactgegevens ESPACE CARRELAGE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE CARRELAGE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE CARRELAGE SPRL

Regio (region): Sambreville (Velaine-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue de Prahy 35,5060, België

Telefoon (phone): 071 78 01 09; 0495 64 32 14; 0495 67 65 65 071 78 01 09; 0495 64 32 14; 0495 67 65 65

Fax (fax): 071 74 46 46 071 74 46 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE CARRELAGE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE CARRELAGE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE CARRELAGE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE CARRELAGE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE CARRELAGE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE CARRELAGE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE CARRELAGE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE CARRELAGE SPRL
Products information ESPACE CARRELAGE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08836547851
Ondernemingsnummer: 2917938232
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ESPACE CARRELAGE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE CARRELAGE SPRL
(Get full report from official database of BE for ESPACE CARRELAGE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE CARRELAGE SPRL
Addition kinds of activities for ESPACE CARRELAGE SPRL

599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
34440500. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks

Werken bij ESPACE CARRELAGE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE CARRELAGE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE CARRELAGE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE CARRELAGE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

Zoek naar antwoorden van ESPACE CARRELAGE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE CARRELAGE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE CARRELAGE SPRL. Laat een reactie achter voor ESPACE CARRELAGE SPRL. ESPACE CARRELAGE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE CARRELAGE SPRL. Leave a respond for ESPACE CARRELAGE SPRL. ESPACE CARRELAGE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE CARRELAGE SPRL op de google maps. Adres en contacten ESPACE CARRELAGE SPRL
Location of ESPACE CARRELAGE SPRL on the google maps. Address and contacts of ESPACE CARRELAGE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE CARRELAGE SPRL ESPACE CARRELAGE SPRL: LATTOFLEX-TABRUYN | A.B.C. | Grimod BVBA | Grenslandhallen Hasselt | MEC Europe NV

Other related companies as ESPACE CARRELAGE SPRL: LATTOFLEX-TABRUYN | A.B.C. | Grimod BVBA | Grenslandhallen Hasselt | MEC Europe NV

ESPACE CARRELAGE SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Sambreville (Velaine-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE CARRELAGE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08836547851. Het bedrijf ESPACE CARRELAGE SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Prahy 35,5060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ESPACE CARRELAGE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESPACE CARRELAGE SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE CARRELAGE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE CARRELAGE SPRL, openstaande posities, locatie van ESPACE CARRELAGE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ESPACE CARRELAGE SPRL is a company, that was registered 2005 in Sambreville (Velaine-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is ESPACE CARRELAGE SPRL, company assigned to the tax number BE08836547851. The company ESPACE CARRELAGE SPRL is located at the address: Rue de Prahy 35,5060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ESPACE CARRELAGE SPRL were not found.
The main activity of ESPACE CARRELAGE SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE CARRELAGE SPRL is not available. You also can look at reviews of ESPACE CARRELAGE SPRL, open positions, location of ESPACE CARRELAGE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE CARRELAGE SPRL, Sambreville (Velaine-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE CARRELAGE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE CARRELAGE SPRL, Sambreville (Velaine-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE CARRELAGE SPRL, employees, financial statistics.