VEGEPACK SA

Contactgegevens VEGEPACK SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEGEPACK SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEGEPACK SA

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Zone Artisanale,6700, België

Telefoon (phone): 063 23 04 80 063 23 04 80

Fax (fax): 063 23 04 89 063 23 04 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEGEPACK SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEGEPACK SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEGEPACK SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEGEPACK SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEGEPACK SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEGEPACK SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEGEPACK SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEGEPACK SA
Products information VEGEPACK SA

BTW identificatienummer (tax): BE03992126464
Ondernemingsnummer: 6240753173
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VEGEPACK SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEGEPACK SA
(Get full report from official database of BE for VEGEPACK SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEGEPACK SA
Addition kinds of activities for VEGEPACK SA

7521. Auto parkeren | Automobile parking
493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
594200. Boekwinkels | Book stores
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
34999920. Shims, metaal | Shims, metal
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
86610124. Pinksterkerk | Pentecostal church

Werken bij VEGEPACK SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEGEPACK SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEGEPACK SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEGEPACK SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van VEGEPACK SA in sociale netwerken
Look for responds of VEGEPACK SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEGEPACK SA. Laat een reactie achter voor VEGEPACK SA. VEGEPACK SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEGEPACK SA. Leave a respond for VEGEPACK SA. VEGEPACK SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEGEPACK SA op de google maps. Adres en contacten VEGEPACK SA
Location of VEGEPACK SA on the google maps. Address and contacts of VEGEPACK SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VEGEPACK SA VEGEPACK SA: Vancoetsem BVBA | Devisch E | Monta BVBA | Allimp S.A. | WILLEMS, JOS

Other related companies as VEGEPACK SA: Vancoetsem BVBA | Devisch E | Monta BVBA | Allimp S.A. | WILLEMS, JOS

VEGEPACK SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is VEGEPACK SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03992126464. Het bedrijf VEGEPACK SA bevindt zich op het adres: Zone Artisanale,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 710,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VEGEPACK SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEGEPACK SA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEGEPACK SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEGEPACK SA, openstaande posities, locatie van VEGEPACK SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEGEPACK SA is a company, that was registered 2000 in Arlon region, Belgium. Full name of company is VEGEPACK SA, company assigned to the tax number BE03992126464. The company VEGEPACK SA is located at the address: Zone Artisanale,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 710,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VEGEPACK SA were not found.
The main activity of VEGEPACK SA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VEGEPACK SA is not available. You also can look at reviews of VEGEPACK SA, open positions, location of VEGEPACK SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEGEPACK SA, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEGEPACK SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEGEPACK SA, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEGEPACK SA, employees, financial statistics.