Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA
Private companiesEducational Services • Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA

Contactgegevens Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA

Regio (region): Gent (Oostakker), België

Adres (address): Eekhoutdriesstraat 7B,9041, België

Telefoon (phone): 09 251 23 86 09 251 23 86

Fax (fax): 09 251 01 55 09 251 01 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA
Products information Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04625762939
Ondernemingsnummer: 2808349609
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA
Addition kinds of activities for Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA

14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
20150301. Egg albumen | Egg albumen
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation

Werken bij Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

Zoek naar antwoorden van Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Laat een reactie achter voor Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Leave a respond for Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA. Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA
Location of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA: Coteba Belgium | SV Interior Projects NV | Gillain & Compagnie N.V. | Scansys SA | Transrest nv

Other related companies as Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA: Coteba Belgium | SV Interior Projects NV | Gillain & Compagnie N.V. | Scansys SA | Transrest nv

Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent (Oostakker), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625762939. Het bedrijf Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA bevindt zich op het adres: Eekhoutdriesstraat 7B,9041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, openstaande posities, locatie van Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA is a company, that was registered 1998 in Gent (Oostakker) region, Belgium. Full name of company is Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, company assigned to the tax number BE04625762939. The company Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA is located at the address: Eekhoutdriesstraat 7B,9041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA were not found.
The main activity of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, open positions, location of Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, Gent (Oostakker): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, Gent (Oostakker): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Nieuwenhuyse Bouw-Vanibo BVBA, employees, financial statistics.