BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE

Contactgegevens BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE

Regio (region): Laarne (Kalken), België

Adres (address): Provinciebaan 102,9270, België

Telefoon (phone): 09 369 62 88 09 369 62 88

Fax (fax): +32 (69) 948-60-37 +32 (69) 948-60-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE
Products information BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE

BTW identificatienummer (tax): BE05652435302
Ondernemingsnummer: 5111633300
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE
(Get full report from official database of BE for BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE
Addition kinds of activities for BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE

078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
36329904. Koelkasten, mechanische en absorptie: huishouden | Refrigerators, mechanical and absorption: household
37149900. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec

Werken bij BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Laborant(e) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

 • Allround medewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

 • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

 • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

 • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

 • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

 • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

 • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

 • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: AUSY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

 • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: LET'SGOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

Zoek naar antwoorden van BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE in sociale netwerken
Look for responds of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. Laat een reactie achter voor BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. Leave a respond for BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE. BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE op de google maps. Adres en contacten BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE
Location of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE on the google maps. Address and contacts of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE: Foets NV | Ryckaert M NV | Interwafels N.V. | Belgomedia S.A | FINAGEST SPRL

Other related companies as BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE: Foets NV | Ryckaert M NV | Interwafels N.V. | Belgomedia S.A | FINAGEST SPRL

BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Laarne (Kalken), België. De volledige naam van het bedrijf is BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05652435302. Het bedrijf BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE bevindt zich op het adres: Provinciebaan 102,9270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, openstaande posities, locatie van BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE is a company, that was registered 2007 in Laarne (Kalken) region, Belgium. Full name of company is BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, company assigned to the tax number BE05652435302. The company BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE is located at the address: Provinciebaan 102,9270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE were not found.
The main activity of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE is not available. You also can look at reviews of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, open positions, location of BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, Laarne (Kalken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, Laarne (Kalken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOCKMANN & WESTCO VAN HOECKE, employees, financial statistics.